HYPADVIES DEN BOSCH

Wij werken in Den Bosch met 46 verschillende maatschappijen

vastgoedfinanciering


HYPADVIES DEN BOSCH

Wij werken in Den Bosch met 46 verschillende maatschappijen


hypotheekadviseur in Denbosch

Hypotheekadvies in Den Bosch

Het kopen van een huis is een heugelijke gebeurtenis, maar er komt heel wat bij kijken. Dat begint uiteraard met de kosten: kunt u de woning die u op het oog heeft betalen? En zo ja, wat voor invloed heeft dat op uw financiële situatie? Hoe zit het met de maandelijkse lasten? Een goede hypotheekadviseur geeft u daar op voorhand duidelijk inzicht in, zodat u weet waar u aan toe bent.

Belangrijk bij het vinden van een hypotheekadviseur in Den Bosch en omstreken is dat de onafhankelijkheid kan worden gewaarborgd. Van belangenverstrengeling mag daarom geen sprake zijn. Hypadvies garandeert u een volledig onafhankelijk advies, waarbij meer dan 35 banken worden geraadpleegd. Zo weet u zeker dat u de beste deal krijgt. 

Advies tijden (op afspraak)

Ma-Di-Wo:    09:00-22:00

Do& Vr:         09:00- 17:30

Za:                 09:00-13:00

Hypotheekadviseurs in Den Bosch

Hypotheekadvies in Den Bosch

Diana 

van Laarhoven

Hypothecairplanner

hypotheekadviseur Den Bosch

Ron 

Kabalt

Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur Rob de Kort

Rob

de Kort

Hypotheekadviseur

Verhuurmakelaar in Den Bosch Patrick van Laarhoven

Patrick 

van Laarhoven

Assurantie adviseur

Hypotheekadviseurs in Den Bosch

Hypotheekadvies

Manola 

Dekker

Hypotheekadviseur

Hypotheek helmond

Esther 

Ketelaar

Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies

Astrid

Van Rooij-Debets

Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur Vught & Den Bosch

Pascalle

Kroger

Hypotheekadviseur

WAAROM KIES JE VOOR HYPADVIES?

onafhankelijk hypotheekadvies in denbosch

Hypotheekadviseur in Den Bosch

Als gezegd is onafhankelijkheid een belangrijke factor bij het kiezen van een hypotheekadviseur in of rondom Den Bosch. Er zijn namelijk twee soorten adviseurs. Sommigen werken voor een bank, anderen zijn geheel onafhankelijk. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat een hypotheekadviseur die in dienst is van een bank nooit een volledig onafhankelijk advies kan bieden. De belangen zijn simpelweg te groot.

Een onafhankelijke partner werkt voor zichzelf of voor een hypotheekadviesketen. Hypadvies Den Bosch is daar een voorbeeld van. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw financiële mogelijkheden. Daarop stemmen wij het hypotheekadvies af, zonder dat daarbij andere partijen betrokken zijn. We houden daarbij ook de hypotheekvoorwaarden goed tegen het licht, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Maximale hypotheek Den Bosch

Hypotheekadviseur zzp Den Bosch
Als ondernemer of zzp’er is het afsluiten van een hypotheek vaak lastig. Omdat uw inkomen variabel en niet altijd gegarandeerd is, zijn banken vaak huiverig om een hypotheek te verstrekken. Hierdoor is het voor zelfstandigen moeilijk om een goede hypotheek te vinden. Uw hypotheekadviseur van Hypadvies heeft daarom met een aantal geselecteerde hypotheekverstrekkers een procedure ontwikkeld.

Hierdoor is de kans op het vinden en afsluiten van een goede hypotheek voor zzp’ers een stuk groter dan bij de banken. Een groot aantal ondernemers komt al na 1 jaar als zelfstandige in aanmerking voor het indienen van een hypotheekaanvraag. Aan de hand van uw financiële cijfers, kunnen we een gedetailleerd aanvraagplan maken. Uw kansen op het vinden van een passende hypotheek worden daarmee aanzienlijk vergroot.

Kosten hypotheekadviseur Den Bosch


De kosten voor de het afsluiten van een hypotheek in of rondom Den Bosch lopen uiteen, afhankelijk van uw situatie. Alle hypotheekaanbieders worden dan met elkaar vergeleken, en u krijgt zoveel adviesgesprekken als noodzakelijk is. Ook stellen wij een adviesrapport op en zorgen we voor de bemiddeling. Alles wordt vastgelegd in de zogeheten ‘klantmap’, zodat u het overzicht behoudt.

De kosten van de hypotheekadviseur in Den Bosch kunnen iets hoger uitvallen, afhankelijk van uw wensen. Zo is het mogelijk om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, tegen een meerprijs van 250 euro per persoon. Het verkrijgen van een bankgarantie en – indien gewenst – het afsluiten van een woonlastenverzekering, behoort eveneens tot de opties. Hiervoor betaalt u 350 euro extra.

Beste hypotheekadviseur Den Bosch en omstreken

Wilt u meer weten over het vinden van de beste hypotheek voor een woning in Den Bosch of omgeving? Naast hypotheken voor starters en zzp’ers, biedt Hypadvies bijvoorbeeld ook hulp bij het afsluiten van een hypotheek op een verhuurd pand, een hypotheek op overwaarde en bij een echtscheiding. U kunt dus bij ons terecht voor ieder type advies op het gebied van hypotheken.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. U kunt dat doen door te mailen naar info@hypadvies.nl, of te bellen: 0736898608. 

GRATIS INTAKE GESPREK

HYPADVIES DEN BOSCH

Wij werken in Den Bosch met 46 verschillende maatschappijen

Advies thuis in Denbosch

Hypotheekadvies via Webcam

Wil je liever advies via de webcam dat kan uiteraard ook, kies hieronder een tijd uit.

Hypotheekadviseur Den Bosch

Hypotheekadvies in Den Bosch

Hypotheekadviseur in de omgeving van Den Bosch nodig? Dan moet je bij de vestiging van Hypadvies.nl in Vught zijn. Om aan al uw woonwensen te kunnen voldoen, bieden wij u graag financiële begeleiding. Als het gaat om het kopen van uw eerste huis, verhuizen, hypotheek oversluiten of scheiden, kunnen wij u van dienst zijn. Voor suggesties over verzekeringen en pensioenregelingen kunt u bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd in onze hulp aan u? Boek dan een afspraak. Op kantoor,  telefonisch of met online webcambegeleiding. Via een eenvoudige videoverbinding beantwoorden onze experts uw vragen. Het eerste gesprek is gratis.