HYPADVIES Gorinchem

Havendijk 2 4201 XA Gorinchem

online hypotheekadvies

Hypotheekadvies waar en wanneer jij wil

berekenen hypotheek Gorinchem

Hypotheekadvies Gorinchem

Ons kantoor is gevestigd in de mooie oude binnenstad van Gorinchem aan de Havendijk 2 4201 XA Gorinchem

Geertjan Evers, Gert de Boon en Cees van Dis verwelkomen je graag op deze mooie locatie.

Of je nu je eerste huis gaat kopen of gaat doorstromen we kunnen je adviseren over alle financiële vraagstukken, na het eerste vrijblijvende gesprek kun jij met voorsprong de woningmarkt op.

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen twee typen adviseurs. Zo heb je hypotheekadviseurs die werken voor een bank. Deze adviseurs zijn daarom niet geheel onafhankelijk. Hypotheekadviseurs die bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers zijn daarentegen wel onafhankelijk.

Alle Banken en Maatschappijen

We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Als wij voor jou aan de slag gaan brengen we eerst jouw huidige situatie en toekomstdromen in kaart. Zo vinden wij de hypotheek die bij jou past, nu en in de toekomst. 

Advies tijden (op afspraak)

Ma-Do :08:00-22:00

Vr         :08:00-16:00

Za        :09:00-13:00

Hypotheek team Gorinchem

Hypotheek Gorinchem

Geert jan

Evers

Hypotheekadviseur


Gert geeft hypotheekadvies in Gorinchem

Gert de

Boon

Hypotheekadviseur

Assurantie Adviseur

Hypotheekadvies Gorinchem

Cees van

Dis

Assurantie Adviseur

Vragen die wij vaak krijgen?


Wat is mijn Maximale Hypotheek?

Dit kun je hier uitrekenen door middel van deze tool, wel adviseren we je altijd een vrijblijvende afspraak te maken met onze Hypotheekadviseur.


Wat is op dit moment de scherpste rente?

Dat laten we je hier zien, maar de scherpste Hypotheekrente is niet altijd de beste voor jou.


WAAROM KIES JE VOOR HYPADVIES?

Hypotheek Gorinchem

Hypotheekadvies in Gorinchem

Hypotheekadviseur Gorinchem

Het kopen van een huis is een heugelijke gebeurtenis, maar er komt heel wat bij kijken. Dat begint uiteraard met de kosten: kunt u de woning die u op het oog heeft betalen? En zo ja, wat voor invloed heeft dat op uw financiële situatie? Hoe zit het met de maandelijkse lasten? Een goede hypotheekadviseur geeft u daar op voorhand duidelijk inzicht in, zodat u weet waar u aan toe bent.

kosteloos hypotheekgesprek

Onafhankelijk Hypotheekadvies Belangrijk bij het vinden van een hypotheekadviseur in Gorinchem en omstreken is dat de onafhankelijkheid kan worden gewaarborgd. Van belangenverstrengeling mag daarom geen sprake zijn. Hypadvies in Gorinchem garandeert u een volledig onafhankelijk advies, waarbij meer dan 35 banken worden geraadpleegd. Zo weet u zeker dat u de beste deal krijgt. 

Het proces van hypotheekadvies Gorinchem


Wil jij graag hypotheekadvies op maat? Kom dan langs bij hypadvies Gorinchem. Kom op een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij wordt in kaart gebracht hoe je er financieel voor staat, wat je inkomsten en uitgaven zijn en hoeveel je vermogen en schulden bedragen. Vervolgens kan de adviseur bepalen hoeveel jij het best kunt lenen en welke hypotheek er het best bij jouw situatie past. Daarnaast worden ook je toekomstplannen besproken, zodat eventuele veranderingen in je inkomen of gezinssituatie voorzien worden. Wil je bijvoorbeeld minder gaan werken? Of wordt het gezin uitgebreid? Dan kan de hypotheekadviseur met je meedenken en ervoor zorgen dat je je maandelijkse hypotheeklasten makkelijk kunt blijven betalen.

Hypotheekadvies in de regio Gorinchem
Woon je in Gorinchem of omgeving? Dan kun je terecht bij hypadvies in Gorinchem. Het kantoor is makkelijk te bereiken en de hypotheekadviseurs van hypotheekadvies Gorinchem staan altijd voor je klaar om persoonlijk hypotheekadvies te geven, of financiële vragen te beantwoorden.

GRATIS INTAKE GESPREK

HYPADVIES Gorinchem

Havendijk 2 4201 XA Gorinchem

Hypotheekadvies en Huizenmarkt in Gorinchem


  • Welke voorsprong hypotheekadvies in Gorinchem je geeft in de huidige huizenmarkt

Tegenwoordig is het ontzettend gemakkelijk om in Gorinchem zelf een hypotheek te kiezen en af te sluiten via execution only. Het bespaart je flink wat geld en je kiest hiermee voor een financieel product zonder tussenkomst van een onafhankelijk financieel adviseur. Toch brengt execution only niet alleen maar voordelen met zich mee. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de gevolgen die hierbij horen en dus ben je volledig op jezelf aangewezen. Hoe helpt hypotheekadvies in Gorinchem jou bij een dynamische huizenmarkt in Gorinchem?


  • De huizenmarkt in Gorinchem

De huizenmarkt is ook in Gorinchem volop in beweging. De huizenmarkt in Nederland is oververhit en dit zie je ook terug in Gorinchem. Hoewel er in Gorinchem minder woningen worden verkocht dan in 2018, ligt de gemiddelde verkoopprijs wel flink hoger. Ten opzichte van 2017 steeg de gemiddelde verkoopprijs in 2018 met zo'n 10 procent (Algemeen Dagblad, 11 oktober 2018, Niels Dekker). In je zoektocht naar een koopwoning is daarom verstandig een hypotheekadviseur in de arm te nemen die je begeleidt in het aankoopproces van een woning. Dankzij krijg je dankzij hypotheekadvies duidelijk inzicht in wat jouw mogelijkheden zijn voor het financieren van een koopwoning.


  • Een aantrekkelijke hypotheekrente

De hypotheekrente volgt in grote lijnen de economische ontwikkelingen. Toch is de hypotheekrente historisch gezien vrij laag. Dit heeft alles te maken met de stimuleringsmaatregelen van de ECB (Europese Centrale Bank) om consumenten aan te sporen hun geld uit te geven. Daarnaast is ook de concurrentie op de hypothekenmarkt toegenomen waardoor rentes sneller worden aangepast, zoveel mogelijk in het voordeel van de klant. Een lage rente op een hypotheek tegen een lange rentevaste periode klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Juist vanwege de dynamiek - ook op het vlak van de hypotheekrente - is het verstandig een financieel adviseur te raadplegen in het kopen van een woning. Je weet dan zeker dat je geen misstap begaat.


  • Waarom hypotheekadvies in Gorinchem bij Hypadvies?

Hypotheekadvies door een erkend hypotheekadviseur van Hypadvies levert je aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

- Hypadvies is volledig afhankelijk en biedt de keuze uit meer dan 35 verschillende hypotheekverstrekkers.
- Bij Hypadvies kijken we verder dan alleen een scherpe rente, maar hebben we ook oog voor de toekomst.
- We beschikken over een deskundig en gespecialiseerd team van financieel adviseurs.
- Vanaf € 1.295,- is hypotheekadvies in Gorinchem fiscaal aftrekbaar.
- Je plant een afspraak wanneer het jou uitkomt en het eerste gesprek is altijd gratis!


  • Hypotheekadviesgesprek bij Hypadvies in Gorinchem

Lukt het jou maar niet om een woning te vinden in de bruisende huizenmarkt in Gorinchem en raadpleeg je graag een expert? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Gorinchem. Wij kennen de huizenmarkt in Gorinchem op ons duimpje en zijn bovendien onafhankelijk. Hypadvies heeft geen voorkeur voor een bepaalde partij, dus gaan we voor jou altijd op zoek naar de beste optie. Maak daarom een afspraak en vind een hypotheek die bij je past.