Maximale Hypotheek Berekenen

Reken Toool

Hypotheek Indicatie

Chatbot

Chatbot

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Waar aan te denken bij de Maximale Hypotheek?

Denk aan je Mobiele telefoon, is deze gekocht of zit deze in je abonnement?
Heb je je auto op private lease staan?
Heb je een studieschuld?
Heb je een krediet? Denk ook aan een creditkaart of een bankrekening waar je in de min mag staan.

Heeft het pand wat je wil kopen erfpacht?

Hi ik ben de Hypotheek Chatbot

Klik op mij en ik ga gegevens verzamelen die ik nodig heb, voor het Hypotheek indicatie rapport

Geen zorgen ik doe dit gratis en je gegevens bewaar ik veilig.

hypotheek onlineHypotheekadvies team

Hypotheekadvies Team van Hypadvies 

Op deze pagina kun je aan de hand van een aantal variabelen uitrekenen wat de
Maximale Hypotheek 2020 is, maar aangezien er vele regelingen zijn die ervoor kunnen zorgen dat je een hogere maximale hypotheek aan kunt, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Na dit advies weet je wat de Maximale Hypotheek voor 2020 is en kunt je met voorsprong de woningmarkt op.

Wat kan ik maximaal aan hypotheek krijgen

Wat is een maximale hypotheek?

De maximale hypotheek is het maximale bedrag dat een persoon mag lenen. Dit leen je in de vorm van een hypothecaire lening. Als je voornemens bent een huis te kopen, is de eerste stap vaak om de maximale hypotheek te berekenen.

Welk bedrag er uiteindelijk het beste bij je past, hangt ook af van toekomstplannen. Denk je bijvoorbeeld aan kinderen? Of wil je juist wat lagere maandlasten, omdat er enkele grote reizen op de planning staan? Heb je uitzicht op contractverlenging bij je huidige werkgever? Allemaal belangrijke vraagstukken die een rol spelen bij de maximale hypotheek.

De kansen tot het afsluiten van een hypotheek zijn divers. Het aanbod is dusdanig groot dat je al snel het gevoel hebt de weg kwijt te raken. Logisch. Hypadvies zorgt voor duidelijkheid en een betrouwbare situatie waar je jaren op kan bouwen.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in en laat je informeren. Van maximale hypotheek 2019 tot de maximale hypotheekrente? Je krijgt altijd antwoord. Neem contact op met 073 - 689 86 08

en wij helpen je met alle liefde verder.

berekenen hypotheek

Welke rol speelt de hypotheek rente, op de Maximale Hypotheek?

De rentevastperiode speelt een centrale rol bij de hypotheekrente. Rentevastperiode is de periode waarin de rente van de hypotheek vaststaat. Het houdt het volgende in:

de maximale hypotheek wordt lager naarmate je kiest voor een korte rentevastperiode. De hypotheekrente die je betaalt, wijzigt niet in de afgesproken periode. Zodoende heb je zekerheid over de maandlasten.

Maar er zijn wel een aantal hypotheekaanbieders die de Hypotheekrente verlagen nadat het verschil van de hypotheeksom en de waarde van de woning verder uit elkaar liggen, dit kan je zo maar honderden tot duizend euro per jaar schelen.

Wil je precies weten wat jouw maandlasten en overige kosten zijn? Dat snappen wij heel goed. Zekerheid voor alles! Wij bieden je een gratis kennismakingsgesprek, zodat er snel duidelijkheid ontstaat. Neem contact op met 073 - 689 86 08.


Uden hypotheekadvies

Voor wie zijn maximale hypotheken geschikt?

Een maximale hypotheek brengt voor veel mensen vragen met zich mee. Dagelijks helpen wij tientallen mensen verder en worden de vraagtekens vervangen door uitroeptekens. Fijn he? Duidelijkheid. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen, neem dan gerust een keer contact met ons op:

 • Hoeveel kan ik maximaal lenen?
 • In welke prijscategorie kan ik mijn toekomstige huis zoeken?
 • Hoe hoog worden mijn maandelijkse kosten?
 • Hoeveel ruimte behoud ik dan nog in mijn maandelijkse budget?
 • Hoe kan ik mijn hypotheek maximaal online berekenen?

De erkende professionals van Hypadvies adviseren en ondersteunen je bij het afsluiten van een juiste en betrouwbare hypotheek. Daarbij wordt er specifiek naar jouw huidige financiële situatie en toekomstplannen gekeken. Hypadvies zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van alle regelingen die er zijn.

Hypotheekadvies Uden

Waarom kies je voor een hypotheek 

maximaal bij Hypadvies?


 • Onafhankelijk advies
  Het mooie is dat wij bij Hypadvies 100% onafhankelijk zijn. Zodoende krijg je geen hypotheekadviseur die eigen financiële producten aanbiedt.
 • Voordeligste tarieven
  Hypadvies heeft de voordeligste tarieven. Zo eenvoudig is het! Specialistisch hypotheekadvies en is ook fiscaal aftrekbaar.
 • Bereikbaarheid
  Hypadvies beschikt over meerdere vestigingen verspreid door het hele land. Zo zijn wij altijd in de buurt. Voor jouw vragen, voor ontzorging, voor jou! Je bent altijd welkom.
 • Persoonlijk contact
  Onze erkende medewerkers zijn altijd up-to-date van de nieuwste hypotheek informatie. Je ontvangt persoonlijke begeleiding. Van gratis kennismakingsgesprek tot het tekenen voor een hypotheek.
 • No cure, no pay
  Je ontvangt nooit een rekening wanneer er geen oplossing voor je is gevonden. Zo simpel is het bij Hypadvies. Wij leveren te allen tijde een dusdanige inspanning, zodat je het gewenste resultaat krijgt. Geen resultaat, geen rekening.
 • Alle specialismen onder één dak
  Hypotheken, verzekeringen, makelaardij… Wij hebben meerdere specialismen in huis. Dat is wel zo fijn wanneer je op zoek bent naar een compleet overzicht betreffende jouw financiële plaatje.
 • Stapje verder
  Hypadvies beschikt over een groot aantal specialisten. Een aantal hypotheekadviseurs gaan ver voor jou, enkele bedrijven gaan nog verder, maar Hypadvies gaat het verst! Kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek.
Wat is van invloed op de maximale hypotheek 2020?Het afsluiten van een hypotheek is ook in 2020 mogelijk. Echter worden er wijzigingen doorgevoerd in de maximale hypotheek 2020 en het is voor jou als huizenkoper belangrijk om daar rekening mee te houden. Want hoe graag jij je droomwoning ook koopt, het moet wel mogelijk zijn binnen de geldende voorwaarden en passen bij je budget. Hoeveel hypotheek kan jij lenen in 2020 en waar moet je rekening mee houden? Hypadvies legt het je graag uit.
Wat verandert er in 2020?


De maximale hypotheek 2020 ziet er anders uit dan in 2019. Zo is het mogelijk om meer hypotheek te krijgen dankzij de verwachte loonstijging. Dit betekent dat huishoudens in 2020 meer geld kunnen lenen om een huis te kopen. Komend jaar mag het hoogste inkomen met 80 procent van het laagste inkomen worden verhoogd wanneer het toetsingsinkomen wordt bepaald. Dit percentage ligt nu nog op 70 procent. Vooral inkomens tot € 30.000,- profiteren van deze stijging. Dit geldt voor tweeverdieners, want eenverdieners kunnen hetzelfde bedrag lenen of dalen licht. Voor huishoudens met een inkomen tot € 40.000,- blijft de maximale hypotheek grotendeels gelijk en ook voor AOW-gerechtigden wijzigt de maximale hypotheek nauwelijks of niet. De maximale hypotheek ligt nu op 100 procent en dit is ook in 2020 het geval. Alleen bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen kan de hypotheek worden verhoogd naar maximaal 106 procent.
Waarom je een hypotheek sluit bij Hypadvies


Het sluiten van een hypotheek doe je ook in 2020 via advies en bemiddeling van Hypadvies. In 16 vestigingen kan je terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Hypotheekadvies is fiscaal aftrekbaar en dit levert je extra financieel voordeel op. We werken met een groot team en ieder heeft zijn of haar eigen specialisatie. Daarom zit je bij ons helemaal goed in je zoektocht naar een hypotheek die past bij jouw inkomen.
Bereken je maximale hypotheek bij Hypadvies


Voor een actuele berekening doe je er goed aan om langs te gaan bij een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij Hypadvies ben je aan het goede adres voor advies omtrent een hypotheek in 2020. Bel ons voor het inplannen van een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat je mogelijkheden zijn in het kopen van een huis. Neem daarom snel contact met ons op en ontdek wat er past bij jouw jaarinkomen

Veelgestelde vragen


Kan ik de maximale hypotheek 2020 online berekenen?

Absoluut. Op deze pagina tref je een calculator aan. Een hypotheek online berekenen is zeer zeker mogelijk. Let wel op dat het indicatie is en blijft. Wil je een exact en uitgewerkt antwoord? Precies weten wat de maximale hypotheekrente is? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met een adviseur van Hypadvies en bel 073 - 689 86 08.

 

Ik heb gezocht op ‘maximaal hypotheek’ en ‘maximale hypotheken’ en kwam bij jullie terecht. Wat kan Hypadvies mij hierover vertellen?

Wij worden zeer regelmatig gevonden op ‘maximaal hypotheek’ en ‘maximale hypotheken’. Wij raden je dan ook aan om direct contact op te nemen met een ervaren medewerker van Hypadvies. Je ontvangt antwoord dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften

Wat heeft er allemaal invloed op de Maximale Hypotheek?


Dat zijn veel factoren maar een aantal zul je vaker tegenkomen:

- Heb je een Mobiele telefoon die je abonnement versleuteld zit? dit kan gevolgen hebben voor je leencapaciteit.

- Heb je een privé lease auto? Ook dit heeft gevolgen voor je leencapaciteit.

Uiteraard zijn er nog vele meer op te noemen, dit laten we je graag zien in een vrijblijvende afspraak.

Maximale Hypotheek Berekenen

Reken hier een indicatie uit, graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvende berekening in 1 van de 16 vestigingen in jouw regio. We leggen je tevens uit wat de mogelijkheden zijn voor 2020.

webcam advies over je maximale hypotheek

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? vraag het de Hypotheekadviseur

Online kijken we samen naar je maximale hypotheek mogelijkheid

arrow_drop_up arrow_drop_down