HYPADVIES BOXTEL

Clarissenstraat 22 5281 AZ Boxtel

Hypotheek Boxtel


HYPADVIES BOXTEL

Clarissenstraat 22 5281 AZ Boxtel


hypotheekadviseur in boxtel

De Hypotheekshop in Boxtel

Bij ons kantoor in het centrum van Boxtel vind u voldoende gratis parkeerplaatsen (ook aan de achterzijde kunt u parkeren).

Advies tijden (op afspraak)

Ma& Wo:    09:00-21:00

Di-Do& Vr : 09:00- 17:30

Za:               09:00-13:00

hypotheekadvies in boxtel

Diana 

van Laarhoven

Hypothecairplanner

ondernemershypotheek boxtel

Ron

Kabalt

Hypotheekadviseur

hypotheekadviseur Rob de Kort

Rob 

de Kort

Hypothecairplanner

WAAROM KIES JE VOOR HYPADVIES?

maximale hypotheek in boxtel

Soorten adviseurs

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen twee typen adviseurs. Zo heb je hypotheekadviseurs die werken voor een bank. Deze adviseurs zijn daarom niet geheel onafhankelijk. De kosten voor een advies vanuit een bank ligt gemiddeld rond de 2.000 euro. Hypotheekadviseurs die bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers zijn daarentegen wel onafhankelijk. Deze adviseurs werken namelijk voor zichzelf of voor een hypotheekadviesketen. Een voorbeeld hiervan zijn de adviseurs van De Hypotheekshop Boxtel

hypotheekadvies in boxtel

Hypotheekadvies Boxtel

Het in de armen nemen van een hypotheekadviseur heeft verschillende voordelen. Zowel voor als tijdens het afsluiten van je hypotheek kan een adviseur je namelijk een handje helpen. Zo kan de adviseur voor jou in kaart brengen wat belangrijke wensen, behoeften en plannen van jou zijn. De adviseur houdt hierbij rekening met jouw financiën. Vervolgens kan de adviseur een schets maken van jouw mogelijkheden op het gebied van geld lenen. De adviseur zal de verschillende opties afwegen en hierbij kijken naar de verschillende hypotheekverstrekkers, rentetarieven en de voorwaarden. Tijdens de looptijd van je hypotheek kan je adviseur je advies geven over de gevolgen en risico’s van aanpassingen van jouw hypotheek of je persoonlijke situatie. Dit bespaart jou een hoop tijd en zorgen.

Het proces van hypotheekadvies Boxtel

Wil jij graag hypotheekadvies op maat? Kom dan langs bij hypotheek Boxtel. Kom op een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij wordt in kaart gebracht hoe je er financieel voor staat, wat je inkomsten en uitgaven zijn en hoeveel je vermogen en schulden bedragen. Vervolgens kan de adviseur bepalen hoeveel jij het best kunt lenen en welke hypotheek er het best bij jouw situatie past. Daarnaast worden ook je toekomstplannen besproken, zodat eventuele veranderingen in je inkomen of gezinssituatie voorzien worden. Wil je bijvoorbeeld minder gaan werken? Of wordt het gezin uitgebreid? Dan kan de hypotheekadviseur met je meedenken en ervoor zorgen dat je je maandelijkse hypotheeklasten makkelijk kunt blijven betalen.

Hypotheekadvies in de regio Boxtel
Woon je in Boxtel of omgeving? Dan kun je terecht bij hypotheekadvies Boxtel. Het kantoor is makkelijk te bereiken en de hypotheekadviseurs van hypotheekadvies Boxtel staan altijd voor je klaar om persoonlijk hypotheekadvies te geven, of financiële vragen te beantwoorden.

GRATIS INTAKE GESPREK

HYPADVIES BOXTEL

Clarissenstraat 22 5281 AZ Boxtel

boxtel webcam hypotheek

Hypotheekadvies via webcam

Boxtel