De Hypotheekshop Zaltbommel

Onafhankelijk Hypotheekadvies

Hypotheekadvies in Zaltbommel

De Hypotheekshop in Zaltbommel

Van Heemstraweg-west 2A

5301PA Zaltbommel

0418635335

Gratis parkeren

Onze vestiging in Zaltbommel bevind zich vlakbij het station en de A2. (er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig)

Goed Hypotheekadvies en wat is het verschil met productadvies? 

en wat kost Hypotheekadvies?

Hypotheekadvies in de regio Zaltbommel

Een hypotheek afsluiten kan lastig en tijdrovend zijn. Je wil natuurlijk zeker weten dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet en je wil gaan voor de hypotheek die het best bij jou en je financiële situatie past. Een hypotheekadviseur kan je hierbij ondersteunen. Hypotheekadvies is er in verschillende soorten, met daarbij ook verschillende kosten. Maar waarom zou je eigenlijk hypotheekadvies willen? En waar moet je op letten?

Soorten adviseurs

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen twee typen adviseurs. Zo heb je hypotheekadviseurs die werken voor een bank. Deze adviseurs zijn daarom niet geheel onafhankelijk. De kosten voor een advies vanuit een bank ligt gemiddeld rond de 2.000 euro. Hypotheekadviseurs die bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers zijn daarentegen wel onafhankelijk. Deze adviseurs werken namelijk voor zichzelf of voor een hypotheekadviesketen. Een voorbeeld hiervan zijn de adviseurs van De Hypotheekshop Zaltbommel.

Hypotheekadvies Zaltbommel

Het in de armen nemen van een hypotheekadviseur heeft verschillende voordelen. Zowel voor als tijdens het afsluiten van je hypotheek kan een adviseur je namelijk een handje helpen. Zo kan de adviseur voor jou in kaart brengen wat belangrijke wensen, behoeften en plannen van jou zijn. De adviseur houdt hierbij rekening met jouw financiën. Vervolgens kan de adviseur een schets maken van jouw mogelijkheden op het gebied van geld lenen. De adviseur zal de verschillende opties afwegen en hierbij kijken naar de verschillende hypotheekverstrekkers, rentetarieven en de voorwaarden. Tijdens de looptijd van je hypotheek kan je adviseur je advies geven over de gevolgen en risico’s van aanpassingen van jouw hypotheek of je persoonlijke situatie. Dit bespaart jou een hoop tijd en zorgen.

Hypotheekadviseurs in Zaltbommel

Hypothecair planner

Diana van Laarhoven

Hypothecair planner

Hypotheekadviseur

Wilco Schoenmakers

Hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur

Sven Mulder

Hypotheekadviseur