Uw Huis Verkopen?

Lees hier Tips om uw huis te verkopenUw Huis Verkopen?

Lees hier Tips om uw huis te verkopen

Huis verkopen

Je huis verkopen: het is ongetwijfeld geen eenvoudige opdracht, maar zolang je de juiste stappen neemt is het een zaak waar je op financieel vlak heel wat uit kunt halen. De woning verkopen is een opdracht waar heel wat bij komt kijken, en het is dan ook belangrijk daar een duidelijk overzicht op te hebben. De volgende tips zullen je helpen om er méér uit te halen!

De beste tips bij het verkopen van je woning

De beste tips bij het verkopen van je woning

Een huis verkopen klinkt dan wel eenvoudig, het is belangrijk dat je met verschillende zaken rekening houdt als der het beste uit wil halen. De volgende tips kunnen je daarbij helpen:

 • 1. Doe beroep op een professional
  Eerst en vooral is het aangeraden om de hulp van een makelaar in te schakelen. Zowel bij een huis kopen als verkopen speelt deze een belangrijke rol, juist omdat hij duidelijkheid creëert over wat je kan verwachten. Zit je met vragen zoals ‘ wat kan ik kopen ‘, of ‘voor hoeveel kan ik mijn huidige woning verkopen’? Dan is de makelaar precies de persoon die je daar een antwoord op kan geven.

 • 2. Tast alle opties af
  Ook is het belangrijk om, eenmaal je beslist hebt om je woning te verkopen, zoveel mogelijk opties af te tasten. Eigenlijk is het online plaatsen van een verkoopbericht de beste manier om dat te doen, aangezien je dan in contact komt met heel wat verschillende mensen.
  Wil je een nieuw huis kopen, dan is dat zelfs nog belangrijker: je gaat immers op zoek naar een woning die precies kan bieden wat je verwacht, zowel op het vlak van prijs als kwaliteit, oppervlakte en nog veel mee factoren. Dat kan vaak een heuse opdracht zijn, die gelukkig eenvoudiger wordt als je op grote schaal op zoek gaat.

 • 3. Creëer duidelijkheid
  Zowel bij een huis kopen als een woning verkopen is het belangrijk dat je duidelijkheid creëert. Bij het kopen van een woning is het belangrijk dat je vragen stelt zoals: wat is de prijs, wat kan ik kopen met hoeveel geld, enzovoort. Het is dan essentieel om om de woning te bezoeken en gedetailleerde vragen te stellen over voorzieningen, getroffen maatregelen, de kwaliteit van bepaalde onderdelen van de woning, de leeftijd, enzovoort. Op die manier krijg je een duidelijk beeld van de waarde van het huis!
  Ook als je een woning verkoopt, is duidelijkheid essentieel. Niet alleen moet je de koper geruststellen over de kwaliteit van de woning die je verkoopt, je moet ook zorgen dat je zelf kunt rekenen op die persoon. Het gaat immers om een verkoop van een hele woning en daar hangen heel wat financiële voordelen aan vast. Je wil er het beste uit halen, en op onderzoek gaan is dan ook belangrijk!

GRATIS INTAKE GESPREK

Professionele hulp inschakelen

Of je nu je woning verkoopt of een nieuwe aankoopt, het is belangrijk dat je weet wat je kan verwachten. Een professionele makelaar helpt je daar hoe dan ook bij, en maakt de aan- of verkoop van de woning zoveel aangenamer!

Hieronder een aantal door ons geselecteerde Makelaars:

Romeynders Makelaardij: Werk gebied Sint-Michielsgestel en Gemonde. 073-5514241

Kin Makelaars Tilburg: Werkgebied Tilburg en omstreken. 0135339339

Ik Zoek uw huis: Aankoopmakelaar van het jaar in de regio Gelderland, Zaltbommel tot en met Denbosch

Voor een gratis Hypotheekscan maak een afspraak bij 1 van onze 8 vestigingen van Hypadvies: 073-6898608

En dan nog een laatste niet te missen Tip:

De Plaatselijke Makelaar: Werk gebied Sint-Oedenrode / Schijndel 0413-745035

Uw Huis Verkopen?

Lees hier Tips om uw huis te verkopen