De Ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek

Voor Ondernemers door Ondernemers

informatie over een Ondernemershypotheek
Patrick van Laarhoven

Hypotheek voor Ondernemers

Ondernemers opgelet: Uw Hypotheekaanvraag Zonder Hindernissen!


Het pad naar een hypotheek is voor ondernemers vaak geplaveid met extra hobbels. Waar een werknemer vlot het benodigde inkomen aantoont met een werkgeversverklaring of recente salarisstrook, duikt er voor ondernemers een obstakel op. Hoe toont u als ondernemer stabiel inkomen aan wanneer gestandaardiseerde documenten zoals een werkgeversverklaring niet tot uw beschikking staan?


🔍 Het Probleem: Tijd-Intensieve Inkomensverificatie voor Ondernemers


De conventionele route naar een hypotheekaanvraag voor ondernemers neigt langer te duren, puur omdat het beoordelen van inkomsten een complexer en vaak handmatig proces vereist. Hypotheekverstrekkers willen zekerheid over uw financiële stabiliteit en het vermogen om de hypotheeklasten te dragen, wat gewoonlijk gebeurt door een nauwgezette analyse van jaarcijfers en andere financiële documenten.


✨ De Oplossing: De Snelle Inkomenverklaring van Hypadvies.nl


Bij Hypadvies.nl begrijpen we dat tijd geld is, vooral voor de gedreven ondernemer. Daarom introduceren we de snelle inkomenverklaring - uw sleutel tot een efficiënte en vlotte hypotheekaanvraag. 


Hoe werkt het?

- Snel en Eenvoudig: We maken of laten een inkomenverklaring opstellen op basis van uw jaarcijfers, waarbij we de cruciale financiële informatie extraheren die hypotheekverstrekkers nodig hebben.

- Gericht op Ondernemers: Onze methode is speciaal ontwikkeld met het oog op de unieke financiële situatie van ondernemers.

- Tijdbesparend: Dit proces verkort de doorlooptijd van uw hypotheekaanvraag aanzienlijk, waardoor u sneller weet waar u aan toe bent.

Uw ondernemersgeest waardeert efficiëntie en directheid, en dat is precies wat Hypadvies.nl levert met de snelle inkomenverklaring. Ondernemen is al uitdagend genoeg - uw hypotheekaanvraag hoeft dat niet te zijn!


🚀 Klaar voor een vlotte start van uw hypotheekaanvraag? Duik in de wereld van heldere, snelle en ondernemersvriendelijke hypotheekadviezen met Hypadvies.nl.

 Hypotheek voor Ondernemers Hyadvies:

  • Meer kans van slagen.
  • Eigen team voor Horeca & Hypotheek.
  • 38 Vestigingen makkelijk bereikbaar.
  • Team met vele jaren ervaring.
  • Meer Keuze meer kans op de juiste Hypotheek tegen de laagste rente en beste voorwaarden.
  • Direct weten wat je mogelijkheden zijn?
  • Zzp,er of Dga Ondernemer, wij weten de weg.
  • Voor Ondernemers door Ondernemers

Hypotheekadvies voor de Ondernemer bij HypAdvies.nl

Stap binnen in een wereld waar uw ondernemersdromen financiële vleugels krijgen met HypAdvies.nl. Wij zijn niet zomaar een hypotheekadviseur; we zijn uw gids en partner in een domein waarin veel adviseurs aarzelen. Onze expertise met de Ondernemershypotheek is niet alleen bewezen, maar ook diepgeworteld in jarenlange ervaring en succesvolle casestudy's, vooral in sectoren waar gedegen financieel advies cruciaal maar schaars is, zoals de horeca.


Verdiept Hypotheekadvies voor Elke Sector

Bij HypAdvies.nl onderscheiden we ons door een verfijnde, sectorspecifieke expertise die verder gaat dan cijfers en spreadsheets. Neem bijvoorbeeld de horeca: wij graven dieper naar unieke financiële patronen, omzet variabiliteit en specifieke investeringsbehoeften die zo karakteristiek zijn voor deze branche. We begrijpen dat uw jaarcijfers slechts een deel van het verhaal vertellen en streven ernaar om een volledig beeld te krijgen van uw bedrijf om advies te bieden dat werkelijk resoneert met uw bedrijfsrealiteit.


Op Maat Gemaakt Advies: Waar Wij Excelleren

Daar waar generieke hypotheekadviseurs een stap terug doen voor complexe zakelijke scenario's, daar zet HypAdvies.nl een stap vooruit. Wij zijn van mening dat elke ondernemer, ongeacht branche of bedrijfsgrootte, recht heeft op diepgaand, nauwkeurig en vooral toepasbaar hypotheekadvies dat verder kijkt dan standaardmodellen en prognoses.

Uw onderneming is uniek en wij benaderen uw financiële behoeften en hypotheekadvies met dezelfde uniciteit en individualiteit. Ieder stukje advies wordt op maat gemaakt, met een fijnmazig begrip van de specifieke uitdagingen en vereisten van uw onderneming.


Hypotheekadvies met Resultaten

Doorheen de jaren hebben wij een rijke historie opgebouwd van niet alleen het assisteren maar succesvol begeleiden van ondernemers naar financiële stabiliteit en groei door middel van op maat gemaakte hypotheekoplossingen. 

HypAdvies.nl is méér dan een hypotheekadviseur voor ondernemers. Wij zijn uw partner, zowel in financiële planning als in de groeistabiliteit van uw onderneming, met een onwankelbare toewijding om aan uw zijde te staan wanneer en waar u ons nodig heeft.

Waar anderen halt houden, daar gaan wij verder. Dat is de HypAdvies.nl belofte.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? 🏠✨ Maak een afspraak in een van onze vestigingen en zet de eerste stap naar uw financiële toekomst! 🚀🔑


Duurt een hypotheekaanvraag voor een ondernemer langer?

Ja, over het algemeen duurt een hypotheekaanvraag voor een ondernemer langer dan voor iemand in loondienst. Dit komt doordat het inkomen van een ondernemer minder voorspelbaar is en daardoor meer risico's met zich meebrengt voor de hypotheekverstrekker.

Bij een hypotheekaanvraag voor een ondernemer moet de hypotheekverstrekker vaak meer informatie verzamelen over de financiële situatie van de ondernemer. Hierbij wordt gekeken naar de omzet, winst en verliesrekeningen van het bedrijf over een aantal jaren, maar ook naar de vooruitzichten van het bedrijf en de branche waarin het bedrijf actief is.

Daarnaast kan het zijn dat de hypotheekverstrekker aanvullende informatie nodig heeft, zoals een prognose van de omzet en winst van het bedrijf, een uittreksel van de Kamer van Koophandel en/of een verklaring van de accountant. Dit alles kan ervoor zorgen dat de goedkeuring van een hypotheekaanvraag voor een ondernemer langer duurt dan voor iemand in loondienst.

Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met het regelen van een hypotheek en om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan helpen bij het aanvragen van een hypotheek als ondernemer.

Tips:

Zorg dat de administratie helemaal bij is.
Maak eerst een oriëntatie afspraak bij ons.

Laat het ons samen met je boekhouder regelen.

Ondernemers Hypotheek Team

Hypotheekadvies

Diana van Laarhoven

Hypothecairplanner 
Gratis hypotheek berekenen

Ron Kabalt

Hypotheekadviseur
Hypotheek Den Bosch

Esther Ketelaar

Hypotheekadviseur
Hypotheekadvies

Rob de Kort

Hypotheekadviseur
Hypotheekadvies Den Bosch

Astrid van Rooij-Debets

Hypotheekadviseur
hypotheek in Schijndel

Karin Boer

Hypotheek binnendienst

Ondernemershypotheek

Hypotheek voor Ondernemers

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met een select aantal hypotheekverstrekkers en een procedure ontwikkeld, waardoor de kans (voor ondernemers en zzp'ers) op acceptatie van een hypotheek tegen de juiste voorwaarden stukken groter is dan bij de banken. We hebben al vele ondernemers met succes geholpen bij hun hypotheekaanvraag. Momenteel kunnen we al na één jaar als zelfstandige een hypotheekaanvraag indienen. Ons eerste gesprek is altijd gratis, waarin we uitleggen wat we voor u kunnen betekenen.

Ondernemers Hypotheek Aanvraag:

Als het gaat om een aanvraag van een ondernemershypotheek, tonen wij wat er mogelijk is, begeleiden wij het gehele proces, analyseren wij de jaarcijfers en geven wij zelf ook dit jaar al eerste beoordeling. Naast dat maken wij ook nog prognoses voor de toekomstige jaren en indien de beoordeling positief is, maken wij aan de hand hiervan een uitgebreid aanvraagplan en dienen deze in bij geselecteerde hypotheekverstrekkers.

Hypotheekadvies voor Ondernemer:

Dus of je nu ZZP'er of Directeur-grootaandeelhouder bent met een complexe bv constructie of horecaondernemer; via onze heldere procedure heb je meer kans op succes.

Advies tijden (op afspraak)

Ma& Wo:    09:00-21:00

Di-Do& Vr : 09:00- 17:30

Za:               09:00-13:00GRATIS INTAKEGESPREK

Ondernemer & Hypotheekaanvraag

Hypotheekadvies voor de Ondernemer, 

wij gaan verder