Zzp Hypotheek


Hypotheek voor Ondernemers

Voor Ondernemers door Ondernemers

Ondernemer & Hypotheekaanvraag

 Hypotheek voor Ondernemers Hyadvies:

  • Meer kans van slagen.
  • Eigen team voor Horeca & Hypotheek.
  • 29 Vestigingen makkelijk bereikbaar.
  • Team met vele jaren ervaring.
  • Meer Keuze meer kans op de juiste Hypotheek tegen de laagste rente en beste voorwaarden.
  • Direct weten wat je mogelijkheden zijn?
  • Zzp,er of Dga Ondernemer, wij weten de weg.
  • Voor Ondernemers door Ondernemers

Duurt een hypotheekaanvraag voor een ondernemer langer?

Ja, over het algemeen duurt een hypotheekaanvraag voor een ondernemer langer dan voor iemand in loondienst. Dit komt doordat het inkomen van een ondernemer minder voorspelbaar is en daardoor meer risico's met zich meebrengt voor de hypotheekverstrekker.

Bij een hypotheekaanvraag voor een ondernemer moet de hypotheekverstrekker vaak meer informatie verzamelen over de financiële situatie van de ondernemer. Hierbij wordt gekeken naar de omzet, winst en verliesrekeningen van het bedrijf over een aantal jaren, maar ook naar de vooruitzichten van het bedrijf en de branche waarin het bedrijf actief is.

Daarnaast kan het zijn dat de hypotheekverstrekker aanvullende informatie nodig heeft, zoals een prognose van de omzet en winst van het bedrijf, een uittreksel van de Kamer van Koophandel en/of een verklaring van de accountant. Dit alles kan ervoor zorgen dat de goedkeuring van een hypotheekaanvraag voor een ondernemer langer duurt dan voor iemand in loondienst.

Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met het regelen van een hypotheek en om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan helpen bij het aanvragen van een hypotheek als ondernemer.

Tips:

Zorg dat de administratie helemaal bij is.
Maak eerst een oriëntatie afspraak bij ons.

Laat het ons samen met je boekhouder regelen.

Ondernemers Hypotheek Team

Hypotheekadvies

Diana van Laarhoven

Hypothecairplanner 
Gratis hypotheek berekenen

Ron Kabalt

Hypotheekadviseur
Hypotheek Den Bosch

Esther Ketelaar

Hypotheekadviseur
Hypotheekadvies

Rob de Kort

Hypotheekadviseur
Hypotheekadvies Den Bosch

Astrid van Rooij-Debets

Hypotheekadviseur
hypotheek in Schijndel

Karin Boer

Hypotheek binnendienst

Ondernemershypotheek

Hypotheek voor Ondernemers

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met een select aantal hypotheekverstrekkers en een procedure ontwikkeld, waardoor de kans (voor ondernemers en zzp'ers) op acceptatie van een hypotheek tegen de juiste voorwaarden stukken groter is dan bij de banken. We hebben al vele ondernemers met succes geholpen bij hun hypotheekaanvraag. Momenteel kunnen we al na één jaar als zelfstandige een hypotheekaanvraag indienen. Ons eerste gesprek is altijd gratis, waarin we uitleggen wat we voor u kunnen betekenen.

Ondernemers Hypotheek Aanvraag:

Als het gaat om een aanvraag van een ondernemershypotheek, tonen wij wat er mogelijk is, begeleiden wij het gehele proces, analyseren wij de jaarcijfers en geven wij zelf ook dit jaar al eerste beoordeling. Naast dat maken wij ook nog prognoses voor de toekomstige jaren en indien de beoordeling positief is, maken wij aan de hand hiervan een uitgebreid aanvraagplan en dienen deze in bij geselecteerde hypotheekverstrekkers.

Hypotheekadvies voor Ondernemer:

Dus of je nu ZZP'er of Directeur-grootaandeelhouder bent met een complexe bv constructie of horecaondernemer; via onze heldere procedure heb je meer kans op succes.

Advies tijden (op afspraak)

Ma& Wo:    09:00-21:00

Di-Do& Vr : 09:00- 17:30

Za:               09:00-13:00GRATIS INTAKEGESPREK

informatie over een Ondernemershypotheek
Patrick van Laarhoven

Hypotheek voor Ondernemers

Veel ondernemers stellen ons de vraag waarom een aanvraag voor een ondernemershypotheek langer duurt dan bij iemand die in loondienst is. Kort gezegd: de hypotheekverstrekker beoordeelt aan de hand van het inkomen (werkgeversverklaring) of de hypotheeklasten te dragen zijn en schat op basis van verschillende factoren het risico in. Aangezien er bij een ondernemer geen werkgeversverklaring is, maken of laten wij vaak een inkomensverklaring opstellen aan de hand van de jaarcijfers. Op deze manier kunnen we het proces versnellen.

ONDERNEMERSHYPOTHEEK

Hypotheekadvies voor de Ondernemer,

wij gaan verder