Hypotheek op overwaarde van je Huis

  • Overwaarde opnemen zonder te verhuizen
  • Meer financiële ruimte voor uw dromen 
  • Vrijblijvend advies op maat
  • Profiteer nu van een hoge overwaarde

Ervaringen van klanten 

Esther
De aanvraag werd direct opgepakt. Na drie weken hadden wij al onze overwaarde gestort gekregen op de bankrekening. Mijn man en ik zijn erg onder de indruk van de snelheid waarop dit allemaal is gegaan. Tegelijkertijd betalen we een lager rentepercentage op onze hypotheek. Wij hebben dus dubbel kunnen profiteren van de huidige woningmarkt!
Hypotheekadviseur
Esther  uit Boxtel
Rob 
Mijn vrouw en ik wouden altijd al een vakantiewoning in het buitenland. wij hebben een deel van de overwaarde van ons huis kunnen vrijmaken om deze droom te kunnen realiseren. Wij wonen nog heerlijk in onze woning maar hebben toch ons stekkie in het buitenland kunnen kopen. Wij gaan lekker genieten van ons pensioen!
Hypotheekadviseur
Rob uit Den Bosch
Astrid
Aangezien ik nu met pensioen ben, heb ik behoefte aan meer financiële vrijheid om mijn dromen van mijn bucketlist af te strepen. Voelt ook erg goed om nog in mijn huis te kunnen blijven wonen, en de rente is zelfs gezakt! Dit had niet better kunnen uitpakken!
Hypotheekadviseur
Astrid uit Uden

Hypotheek nemen op overwaarde van uw Huis

  •  Uw verzilvert de overwaarde zonder te verhuizen, en tegelijkertijd kunt op ieder gewenst moment uw woning verkopen
  • De hypotheekrente is fiscaal aftrekbaar als u de hypotheek gebruikt voor de verbouwing of verduurzaming van uw woning
  •  Kortom: Dit biedt u de kans om uw wensen te realiseren en comfortabeler te leven


GRATIS INTAKEGESPREK

Hypotheek op overwaarde van je Huis

Overwaarde benutten en een tweede hypotheek zijn twee verschillende manieren om geld vrij te maken uit de waarde van uw huis. Overwaarde is het verschil tussen de huidige waarde van uw huis en de resterende hypotheekschuld. Als uw huis meer waard is dan de resterende hypotheek, dan heeft u overwaarde.