Kosten Hypotheekadvies

 

Wat is belangrijk bij Hypotheekadvies 

en wat kost Hypotheekadvies.

 • Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt alle mogelijkheden
 • Wij zijn op de hoogte van alle regelingen die er zijn
 • We leggen alle voorwaarden naast elkaar en selecteren samen de beste.

Hypotheek pakket keuze

Regel je Hypotheek zelf

€ 1495

Richtprijs

 • Speciaal voor Starters
 • 1 Gesprek op de vestiging en de rest regel je online.

Hypotheek  geregeld

€3250

Richtprijs

 • Volledig ontzorgd
 • Zo veel gesprekken als je wenst

Hypotheekadvies bijzonder geregeld

€3500

Richtprijs

Speciaal voor:
 • Ondernemers
 • Echtscheidingen

Wat kost hypotheekadvies? 

Ontdek nu de voordelige tarieven

Ga jij een huis kopen, maar ben je er nog niet helemaal uit of je zelf een hypotheek afsluit of dat je een ervaren adviseur inschakelt? Ga eens in gesprek met de hypotheekadviseurs van Hypadvies. Zij bieden je duidelijkheid en overzicht!

Het afsluiten van een hypotheek is dikwijls een lastig proces, zeker wanneer je het helemaal zelf wilt doen. Er komen veel vragen op je af. Rente, looptijd, financiële gevolgen… een hypotheekadviseur brengt alles voor je in kaart en geeft je een totaaloverzicht.

Bij Hypadvies krijg je een gratis kennismakingsgesprek met een professionele adviseur. Laat je eenvoudig en voordelig op weg helpen door een betrouwbare medewerker van Hypadvies. Want dat is wat wij al jaren doen bij Hypadvies!

Op deze pagina worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat kost hypotheekadvies?
 • Voor wie zijn hypotheekadviseurs geschikt?
 • Hypotheek berekenen online
 • Waarom kies je voor een hypotheekadviseur van Hypadvies?
 • Contactgegevens
 • Veelgestelde vragen

GRATIS INTAKE GESPREK

Wat kost hypotheekadvies?

Sinds 1 januari 2013 geldt het provisieverbod voor bepaalde financiële producten, waaronder hypotheekadvies. Het prettige is dat er geen advieskosten meer verwerkt zijn in de provisies. Zo houdt men het duidelijk en overzicht. Dit is ontzettend handig: zeker in combinatie met complexe (financiële) producten.

Maar wat is dan een redelijk tarief voor hypotheekadvies? Goede vraag, maar wij hebben uitstekend antwoord. De onafhankelijke hypotheekadviseurs van vandaag de dag, zijn in te schakelen voor een tarief tussen 2000 en 3000 euro. Hypotheekadvies bij Hypadvies is al verkrijgbaar tegen een tarief van 1295 euro.

Bij Hypadvies werken altijd erkende en goed gekwalificeerde hypotheekadviseurs. Wij staan voor de kwaliteit die wij leveren en bieden jou altijd een oplossing. Al honderden klanten gingen je voor en wij zijn bijzonder trots op alle recensies die wij ontvangen.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in en laat je uitgebreid informeren door een specialist. Je krijgt altijd direct en gericht antwoord. Neem contact op met 073 - 689 86 08 en wij helpen je direct verder. 

Voor wie zijn hypotheekadviseurs geschikt?

Regelmatig ontvangen wij de vraag: “Wat kost een hypotheek afsluiten?” Een terechte vraag. Een hypotheek brengt voor veel mensen bepaalde vragen met zich mee. Wij leveren duidelijkheid. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen? Mooi. Neem dan gerust een keer contact met ons op:

 • Wat kost het afsluiten van een hypotheek?
 • In welke prijscategorie kan ik mijn toekomstige woning of kantoor zoeken?
 • Hoe hoog vallen mijn maandelijkse hypotheek kosten uit?
 • Wat kost een hypotheek afsluiten wanneer ik ondernemer ben?

De gekwalificeerde professionals van Hypadvies ondersteunen en adviseren jou bij het afsluiten van een weloverwogen hypotheek. Daarbij wordt er specifiek naar jouw huidige financiële situatie gekeken. Maar ook jouw toekomstplannen komen aan bod. Hypadvies zorgt dat je optimaal profiteert van alle handige regelingen die er zijn. 

Hypotheek berekenen online

Naast de kosten hypotheek advies, is het ook fijn om een indicatie van jouw hypotheek online te berekenen. Jouw online hypotheek berekenen geeft je natuurlijk een prima indicatie. Als je het exact wilt weten, kom dan langs voor een gratis kennismakingsgesprek in één van onze vestigingen. Jouw situatie wordt helemaal uitgepluisd en zo wordt alles netjes en helder op een rij gezet.

Hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten kan lastig en tijdrovend zijn. Je wil natuurlijk zeker weten dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet en je wil gaan voor de hypotheek die het best bij jou en je financiële situatie past. Een hypotheekadviseur kan je hierbij ondersteunen. Hypotheekadvies is er in verschillende soorten, met daarbij ook verschillende kosten.

Soorten adviseurs

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen twee typen adviseurs. Zo heb je hypotheekadviseurs die werken voor een bank. Deze adviseurs zijn daarom niet geheel onafhankelijk. De kosten voor een advies vanuit een bank ligt gemiddeld rond de 2.000 euro. Hypotheekadviseurs die bemiddelen voor meerdere geldverstrekkers zijn daarentegen wel onafhankelijk. Deze adviseurs werken namelijk voor zichzelf of voor een hypotheekadviesketen. Een voorbeeld hiervan zijn de adviseurs van Hypadvies.

Hypotheekadvies bij Hypadvies is meer dan alleen een hypotheekadvies traject.

Al onze kantoren bieden hypotheekadvies op een Hybride wijze aan, anders gezegd:

Keuzevrijheid voor u!

Bij Hypadvies bepaalt u zelf wat wij voor u doen en wat u zelf doet. Het hypotheekadvies is overigens wel de basis en zonder advies kunnen wij voor u geen hypotheek afsluiten.

Er zijn steeds meer consumenten die om Execution Only vragen en er komen steeds meer initiatieven op de markt die deze vorm aanbieden

Alleen het woord Execution only zegt eigenlijk al genoeg… Gelukkig zijn er steeds meer signalen en onderzoeken die deze mening delen (Bron Moneyview)

Maar wat kunnen we nu veranderen (lees verbeteren) in dit proces, zodat u meer keuzevrijheid heeft?

Dit moeten we zoeken bij de afhandeling van een hypotheekaanvraag, nadat het hypotheekadvies is afgerond.

De hypotheek is berekend, het advies is passend en er is rekening gehouden met uw huidige situatie en hoe deze in de toekomst kan worden. Dan volgt de aanvraagprocedure en zijn er een heleboel documenten nodig, zoals o.a.

 • ID bewijzen
 • IB aangifte
 • Bankafschriften
 • Jaarcijfers bij een onderneming, etc etc.

De hypotheek moet goed zijn 

en vooral ook goed blijven!

Voor de aanlevering van de diverse documenten is er een klantmap ontwikkeld. Met deze klantmap bent u in staat om zelf een hoop zaken aan de achterkant te regelen. Hierdoor kan er veel tijd worden bespaard, dus is dit financieel voor u ook gunstiger.

Daarnaast zijn er vaak verzekeringen en/of een bankgarantie nodig, werkzaamheden die ook van invloed zijn op de kosten van het hypotheektraject, aangezien het uw eigen keuze is of u deze zelf of door ons wil laten uitvoeren.

Uitgangspunt dient echter te allen tijde te zijn, dat er een juiste en passende hypotheek is geadviseerd, waarbij ook diverse hypotheekvoorwaarde goed tegen het licht zijn gehouden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Waarom kies je voor een 

hypotheekadviseur van Hypadvies?

 • Onafhankelijk advies
  Het fraaie en aangename van onze hypotheekadviseurs is dat ze 100% onafhankelijk zijn. Dit betekent dat je geen adviseur krijgt die je bepaalde financiële producten probeert te verkopen.
 • Voordeligste tarieven
  Hypadvies heeft simpelweg de voordeligste tarieven. Zo makkelijk kan het zijn! Specialistisch hypotheekadvies van gekwalificeerde adviseurs is al verkrijgbaar tegen het tarief van €1295,-. Deze hypotheekkosten zijn ook nog eens fiscaal aftrekbaar.
 • Bereikbaarheid
  Bij Hypadvies vinden wij het belangrijk om perfect bereikbaar te zijn voor jou. Om die reden beschikken wij over meerdere vestigingen verspreid door het hele land. Onze deuren staan altijd wagenwijd open voor je.
 • Persoonlijk contact
  Wij geloven in maatwerk, maar ook in mensenwerk. Onze medewerkers zijn altijd up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken. Je krijgt altijd persoonlijke begeleiding.
 • No cure, no pay
  Je krijgt niet te maken met eventuele gemaakte kosten zolang er geen oplossing voor je gevonden is. Zo simpel en overzichtelijk is het. Geen resultaat, geen rekening.
 • Alle specialismen onder één dak
  Hypotheken, makelaardij, verzekeringen... Wij hebben alle facetten in huis. Dat is wel zo prettig wanneer je zoekt naar een compleet overzicht betreffende jouw financiële plaatje. Geen enkel aspect van hypotheken is ons onbekend.
 • Stapje verder
  Hypadvies beschikt over een team van specialisten. Sommige hypotheekadviseurs gaan ver voor jou, enkele bedrijven gaan vervolgens nog een stapje verder, maar Hypadvies gaat het verst! Kom nu langs voor een gratis kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs

Dienstverlenings Documenten