Startershypotheek

En welke regelingen zijn er voor Starters?

hypotheek voor starters

Wat is een startershypotheek?

 • De ruimere starthypotheek
 • Aanvullende regelingen
 • evt andere looptijd
Een startershypotheek maakt het voor starters op de woningmarkt net wat gemakkelijker om een eigen woning aan te schaffen. Het is een hypotheek speciaal voor starters. De strengere hypotheekregels maken het niet eenvoudig om een woning te kopen. Met behulp van de startershypotheek is het voor veel mensen toch mogelijk om een veilige hypotheek af te sluiten.
De mogelijkheden tot het afsluiten van een startershypotheek zijn enorm. Het grote aanbod is vaak lastig te verwerken. Daar helpt Hypadvies bij! Wij zorgen voor duidelijkheid in de chaos en creëren een situatie waar je op kan vertrouwen.
Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan en laat je uitgebreid informeren over al jouw mogelijkheden.
Neem contact op met 073 - 689 86 08 en wij helpen je met alle liefde verder. 

-

Startershypotheek: 

Complete Uitleg van Professionele Adviseurs

Ben jij een starter op de huizenmarkt? Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Dan komt er ontzettend veel op je af. Wat wij bij Hypadvies doen, is de onduidelijkheden wegwerken en een helder beeld scheppen. De startershypotheek is bedoeld voor mensen die voor het eerst een woning kopen. Wij weten dan als geen ander waar je behoefte aan hebt!

De mogelijkheden voor de startershypotheek zijn erg divers. Lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek, inkomstenbelasting… Allemaal dingen waar je mee te maken krijgt. De hypotheekadviseurs van Hypadvies zijn gekwalificeerd, duidelijk en betrouwbaar.

Essentieel bij ons hypotheekadvies voor starters is het persoonlijke contact. Dit vereist tijd, aandacht en betrokkenheid. Maar dit doen wij met alle liefde. Alleen zo krijg jij advies op maat. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Maak kennis met ons en met jouw mogelijkheden tot een startershypotheek.

Op deze pagina worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat is een startershypotheek?
 • Voor wie is een startershypotheek geschikt?
 • Startershypotheek berekenen
 • Waarom kies je voor een startershypotheek bij Hypadvies?
 • Verschil tussen starterslening en startershypotheek?
 • Contactgegevens
 • Veelgestelde vragen

GRATIS INTAKE GESPREK

Voor wie is een startershypotheek geschikt?

Een starter hypotheek is een hypotheek speciaal voor starters: mensen die bezig zijn met de aankoop van een eerste huis. Je komt voor een groot aantal belangrijke vragen te staan. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op:

 • Hoe breng ik een bod uit?
 • Hoe achterhaal ik wat een woning precies waard is?
 • Hoe bepaal ik de hoogte van mijn bod?
 • Wat is in mijn geval de beste hypotheek starters?
 • Hoe kan ik mijn startershypotheek online berekenen?

De adviseurs van Hypadvies ondersteunen en adviseren jou bij het maken van keuzes. Daarbij wordt jouw huidige financiële situatie in acht genomen, maar ook het toekomstperspectief. Samen met jou zorgen we dat je optimaal profiteert van de diverse regelingen die er zijn. 
reken hier je startershypotheek uit

Startershypotheek berekenen online

Een startershypotheek online berekenen geeft je een indicatie. Je bent ook van harte welkom in één van onze vestigingen voor een exacte vrijblijvende berekening. Je ontvangt een gericht advies dat specifiek is afgestemd op jouw situatie.

starterslening

Waarom kies je voor een startershypotheek bij Hypadvies?

Naast het feit dat Hypadvies beschikt over jarenlange ervaring, zijn er nog een groot aantal voordelen die je bij ons ontvangt:
 • Persoonlijk contact
  Onze getrainde specialisten zijn altijd up-to-date wat betreft de markt voor de starter hypotheek. Zij begeleiden je persoonlijk. Van kennismaking tot het afsluiten van een hypotheek.
 • Onafhankelijk advies
  Bij Hypadvies zijn wij 100% onafhankelijk en dit is prettig. Een onafhankelijke hypotheekadviseur biedt geen financiële producten van zichzelf aan.
 • Voordelige tarieven
  Hypotheekadvies is zeer scherp geprijsd bij Hypadvies.
 • Bereikbaarheid
  Wij beschikken over meerdere vestigingen verspreid door Nederland. Zo zijn wij altijd bij je in de buurt. Voor advies, voor ontzorging, voor jou! De deuren staan altijd wagenwijd open.
 • No cure, no pay
  Hypadvies voor starters zadelt je niet onnodig met kosten op. Is er geen oplossing? Dan is er geen betaling. Zo simpel is het. Wij leveren de inspanning, zodat je het gewenste resultaat krijgt.
 • Alles onder één dak
  Het is prettig om meerdere facetten van een startershypotheek aan te bieden. Zo hebben wij hypotheken, verzekeringen en makelaardij in huis. Alles tussen kennismaking en het afsluiten van hypotheek is bij ons aanwezig.
 • Ons team gaat verder
  De vele specialismen vraagt om een groot aantal specialisten. Een groot team, een groot aantal specialisten en de beste startershypotheek voor jou. De meeste bedrijven gaan ver, enkele bedrijven gaan verder, maar Hypadvies gaat het verst voor jou. Wees welkom!
hoe huis te kopen als starter

Verschil tussen starterslening en startershypotheek?

Naast de beste hypotheek voor starters bestaat er ook een starterslening. Dit zijn twee verschillende dingen. Een starterslening is een hypotheek die je afsluit via de gemeente en/of SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting). Zij bieden je een extra lening aan om je zo te voorzien van een maximale hypotheek. Zo kan ook jij jouw droomhuis betalen.

Stel je voor… Je hebt jouw droomhuis gevonden, maar deze woning ligt financieel net buiten bereik. Het is mogelijk dat een starterslening uitkomst biedt. Je leent een extra bedrag, waarover je de eerste 3 jaar geen rente en aflossing betaalt. Deze bedragen worden opgeteld bij jouw hypotheek en dit bedrag mag je later terug betalen.

Als jij hiervoor in aanmerking komt, maakt dit net het verschil. Er zijn weer een aantal gemeente die de starterslening hebben ingevoerd:

 • Den Bosch
 • Zaltbommel
 • Goirle
 • Geldermalsen
 • Waalwijk

Wij zoeken graag voor je uit of jij in aanmerking komt voor een starterslening en maken net zoveel tijd vrij als je nodig hebt. Kom gerust een keer langs voor een persoonlijk gesprek over de hypotheekmogelijkheden voor starters of neem contact op met 073 - 689 86 08

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn startershypotheek online berekenen?

Jazeker. Op deze pagina tref je een calculator. Een startershypotheek online berekenen is dus mogelijk. Let op dat het indicatie is. Wil je een exact antwoord? Maak dan een afspraak met een specialist van Hypadvies en bel 073 - 689 86 08.

Ik heb gezocht op ‘hypotheekrente starters’ en ‘beste hypotheek starters’ en kwam bij jullie uit. Wat kunnen jullie mij hierover vertellen?

Wij worden met enige regelmaat gevonden op ‘hypotheekrente starters’ en ‘beste hypotheek starters’. Wij raden je aan om contact op te nemen met een medewerker van Hypadvies. Je krijgt gericht antwoord dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wat zijn de startershypotheek voorwaarden?

De startershypotheek voorwaarden zijn volledig afhankelijk van uw situatie. Inkomen, opleiding, financiële middelen… het speelt allemaal een rol bij uw startershypotheek. Wij bekijken alle mogelijkheden met een oog dat speciaal gericht is op de toekomst.  

Waarom Hypotheekadvies Starters bij Hypadvies?

 • Meer aanbod waardoor meer kans van slagen op de juiste Startershypotheek tegen de juiste voorwaarden.
 • 29 Vestigingen makkelijk bereikbaar.
  • Diverse oplossingen in huis voor Starters op de woningmarkt.

Startershypotheek

En welke regelingen kan ik nog gebruiken?