hypptheek voor zzpHypotheek ZZP’er: Ontdek Jouw Financiële Mogelijkheden

 

ZZP Hypotheek en Mogelijkheden

Heb jij een eigen bedrijf? Ben jij ZZP’er? Dan ben je op zoek naar het afsluiten naar een betrouwbare hypotheekadviseur voor zzp. Er komen namelijk ontzettend veel vragen op je af en dit kan voor onrust zorgen. Samen met jou werken we alles netjes uit, zodat jij een weloverwogen keuze maakt. De banken zijn gelukkig een stuk soepeler geworden als het gaat om een zzp hypotheek. Toch is er altijd nog wel een vorm van zekerheid nodig. Om die reden heb jij een zzp hypotheekadviseur aan je zijde. Zij helpen je op weg en werken alle onzekerheden en onduidelijkheden weg. Duidelijk, geschoold en op de hoogte de nieuwste ontwikkelingenJouw zzp hypotheek berekenen doe je online bij Hypadvies. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan bij ons. Zo maken wij kennis met elkaar en ontdek jij jouw mogelijkheden tot een zzp hypotheek. 

Wat is een zzp hypotheek?

Een zzp hypotheek is een hypotheek die geschikt is voor zzp’ers, oftewel Zelfstandige Zonder Personeel. De hoogte van jouw hypotheek wordt voornamelijk bepaald door de hoogte van het inkomen. Als ondernemer heb je dikwijls een wisselend inkomen. Werk samen met de hypotheekadviseur zzp jouw cijfers uit en ontvang zo een gunstige en betrouwbare hypotheek.

Het enige wat je moet doen, is jouw bedrijfsgegevens verzamelen. Je hebt de volgende documenten nodig:

 • De jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar (of minder als je korter geleden bent gestart)
 • Inschrijving KvK
 • Aangifte van de inkomstenbelasting van de laatste 3 jaar
 • Waar kijkt de bank nog meer naar?
 • De branche waarin je actief bent
 • Prognose qua opdrachten
 • Wat en hoe je achtergrond is
 • En of je eventueel weer snel aan de slag kan qua loondienst (worst-case scenario)

Je doorloopt het traject van het afsluiten van een hypotheek. Met behulp van de adviseurs van Hypadvies wordt het toch mogelijk om een veilige hypotheek af te sluiten.

Vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over al jouw kansen en mogelijkheden. Profiteer van de diverse regelingen. Neem contact op met 073 - 689 86 08 en wij helpen je direct verder.

GRATIS INTAKE GESPREK

Voor wie is een zzp’er hypotheek geschikt?

Een zzp’er hypotheek is een hypotheek speciaal voor een Zelfstandige Zonder Personeel. Je komt voor een groot aantal belangrijke vragen te staan. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op:

 • Waar moet ik op letten als ik - als zzp’er zijnde - een hypotheek wil afsluiten?
 • Ik ben sinds kort zzp’er. Kan ik dan alsnog een hypotheek afsluiten?
 • Waar moet mijn inkomen aan voldoen?
 • Wat kan ik lenen als zzp?

De professionals van Hypadvies adviseren en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes. Daarbij wordt er zeer nauwkeurig gekeken naar jouw huidige financiële situatie. Ook wordt er gekeken naar het toekomstperspectief. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat je optimaal profiteert van alle regelingen die er zijn.

zzp hypotheken

ZZP hypotheek berekenen

Een zzp hypotheek berekenen geeft je een duidelijke indicatie. Wanneer je het precies wilt weten, ben je altijd van harte welkom in één van onze vestigingen. Je krijgt dan een gericht advies dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Hypotheekadvies

Waarom kies je voor een zzp 

hypotheekadviseur bij Hypadvies?

Naast het feit dat Hypadvies beschikt over jarenlange ervaring en dagelijks aan de slag gaat met jouw beste hypotheek zzp, zijn er nog meer voordelen die je bij ons ontvangt.
 • Voordelige tarieven
  Hypotheekadvies voor zzp’ers is bij Hypadvies ontzettend scherp geprijsd en is ook nog eens fiscaal aftrekbaar.
 • Bereikbaarheid
  Omdat wij over meerdere vestigingen in Nederland beschikken, zijn wij altijd dichtbij je in de buurt. De deuren staan altijd open, zodat je altijd kan langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek.
 • No cure, no pay
  Een hypotheek zzp bij Hypadvies zorgt ervoor dat je niet direct met hoge kosten wordt opgezadeld. Is er geen oplossing gevonden voor jou? Dan is er ook geen rekening. Overzichtelijk en simpel. Wij spannen ons in en jij krijgt resultaat.
 • Persoonlijk contact
  Onze ervaren hypotheek adviseurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo profiteer jij van de fijnste regelingen. Een zzp hypotheek is een compleet pakket: van een gratis kennismakingsgesprek tot het tekenen voor de hypotheek.
 • Onafhankelijk advies
  Bij Hypadvies zijn wij 100% onafhankelijk en dit geeft onze klanten een aangenaam gevoel. Zo krijg je een onafhankelijke hypotheekadviseur die geen financiële producten van zichzelf aanbiedt.
 • Alles onder één dak
  Het is aangenaam om diverse facetten van een zzp hypotheek aan te bieden. Hypotheken, verzekeringen en makelaardij… Wij hebben alles in huis!
 • Veel specialismen
  De vele specialistische stromingen (van hypotheken tot verzekeringen) vragen natuurlijk om een aantal specialisten. De meeste bedrijven geven aan een stapje extra te zetten voor jou, maar bij Hypadvies gaan wij verder. Voor, tijdens en na jouw traject. Voel je welkom! 

Veelgestelde vragen over een ZZP Hypotheek

Wat kan ik lenen als zzp’er zijnde?
Goede vraag. Wij begrijpen heel goed dat je benieuwd bent naar je financiële ruimte. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Wij raden je aan om contact op te nemen met een zzp hypotheekadviseur van Hypadvies. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met een adviseur van Hypadvies en bel 073 - 689 86 08.

Ik heb gezocht op ‘beste hypotheek zzp’ en ‘hypotheekrente zzp’ en kwam bij jullie uit. Wat kunnen jullie mij hierover vertellen?

Wij worden met enige regelmaat gevonden op ‘beste hypotheek zzp’ en ‘hypotheekrente zzp’. Wij adviseren je om contact op te nemen met een specialist van Hypadvies. Je krijgt direct gericht antwoord dat 100% is afgestemd op jouw situatie. 


Hypotheek ZZP’er: 

Ontdek Jouw Financiële Mogelijkheden