aankoopbegeleiding den bosch

Wil je een Huis gaan kopen in Den Bosch?  Aankoopcertificaat

Laat ons vrijblijvend een aankoopscan uitvoeren:

  • Aankoopbegeleiding al vanaf € 500 incl. btw
  • 24 Vestigingen met specialisten op de woningmarkt
  • Hypotheekadvies wij werken met 40 hypotheekverstrekkers daardoor meer kans van slagen
  • in 20 jaar een groot netwerk op gebouwd in de woningmarkt
  • We zijn op de hoogte van alle regelingen die je net wat verder kunnen brengen
  • Je Ontvangt na het Gratis intake gesprek het AANKOOPCERTIFICAAT

Huis kopen Den Bosch

Wist u dat een groot deel van de afgesloten hypotheken eigenlijk een stuk voordeliger had gekund? Als u een huis gaat kopen in of rond Den Bosch, is het dan ook zaak om eerst goed te kijken naar de mogelijkheden. Een onafhankelijke hypotheekadviseur helpt u hierbij. Deze kijkt samen met u naar uw financiële situatie en de eisen en wensen die daarbij passen.

Een huis kopen is namelijk voor iedereen anders. Tijdens de financiële crisis zijn de regels voor het afsluiten van een lening flink aangescherpt, maar nog altijd is er de nodige speelruimte. Het is echter de vraag welk deel van uw maandelijkse inkomen u wilt spenderen aan vaste lasten. Dat is een van de factoren die van invloed is op het vinden van de meest geschikte hypotheek voor het huis dat u wilt kopen.

Een huis kopen in Den Bosch centrum
Wonen in de binnenstad is de laatste decennia steeds populairder geworden. De meeste mensen willen dicht op ‘de actie’ zitten. Een huis in het centrum van Den Bosch kopen verzekert u daarvan. U moet zich echter wel realiseren dat wonen in het centrum van Den Bosch duurder is dan in een buitenwijk. De maandelijkse lasten zullen dus ook hoger liggen.

Voordeel van een huis kopen met behulp van Hypadvies is dat wij advies kunnen bieden op meerdere vlakken. Naast hypotheken verschaffen wij ook advies op het gebied van verzekeringen én makelaardij. Deze disciplines hebben we stuk voor stuk in eigen huis. Het vinden van de juiste woning in het centrum van Den Bosch is dankzij de aanwezigheid van een makelaar een stuk eenvoudiger.

Advies tijden (op afspraak)

Ma& Wo:    09:00-21:00

Di-Do& Vr : 09:00- 17:30

Za:               09:00-13:00

GRATIS INTAKEGESPREK

Koophuis Den Bosch

Huis kopen in Den Bosch: waar u op moet letten

Voordat u uw droomwoning kunt betrekken, moet u eerst de financiering op orde krijgen. Hiervoor gaat u om de tafel met een hypotheekadviseur. Die zijn er in twee soorten: de onafhankelijke en de afhankelijke adviseur. Hypadvies behoort tot de eerste categorie. Dat wil zeggen dat wij meerdere aanbieders met elkaar vergelijken, zonder dat er sprake is van belangenverstrengeling.

Op die manier komen wij altijd tot de scherpste deal, die perfect aansluit op uw specifieke situatie. Dit in tegenstelling tot een adviseur die werkzaam zijn voor een bank. Daarnaast is het verstandig om goed te letten op uw eigen inbreng. Sommige zaken kunt u prima zelf regelen en dat scheelt in de kosten. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld de klantmap ontwikkeld. Sommige adviseurs die u helpen met het kopen van een huis in Den Bosch houden liever alles zelf in handen, maar dat is niet altijd noodzakelijk.

koophuis denbosch

Huis kopen in Den Bosch als ondernemer

Bent u werkzaam als zelfstandige en wilt u een huis kopen? Dan weet u ongetwijfeld hoe lastig dat kan zijn. Hypadvies helpt ondernemers/zzp’ers daarom op weg bij het vinden en aankopen van het perfecte huisje in Den Bosch. Wanneer u 1 jaar of meer een eigen onderneming hebt, komt u hier al voor in aanmerking. Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u hier kijken. 

koophuis denbosch

Bijkomende kosten huis kopen in Den Bosch

Hypotheekadvies voor het kopen van een huis in Den Bosch is niet gratis. Sommige adviseurs zijn daar echter niet helemaal open over, waardoor u achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Om die reden hebben wij hier al onze prijzen helder uiteengezet. Zo kunt u precies zien wat u in uw situatie kwijt bent voor het kopen van een huis in Den Bosch.

Daarbij is het ook mogelijk om een extra overlijdensrisicoverzekering of woonlastenverzekering af te sluiten. Ook kunnen wij een bankgarantie voor u regelen. Dat kan noodzakelijk zijn om de hypotheek rond te krijgen. Bij Hypadvies kunt u tevens terecht voor een Execution Only-hypotheek. U zoekt dan zelf alles uit, maar wij ronden de deal af. Dat is (uiteraard) goedkoper dan wanneer u ook advies inwint.

aankopen in den bosch

Huis kopen in Den Bosch 

Gratis Intake gesprek via de Webcam