Hoe weet ik of ik dit huis kan betalen?

Hoe weet ik of ik dit huis kan betalen?

Heb je je droomhuis gevonden? Een huis kopen is een flinke investering en de grote vraag is natuurlijk: kan ik dit huis betalen?
 • Je kunt grofweg zelf berekenen of het huis betalen voor jou mogelijk is. Dit doe je met behulp van de handige rekentool op onze site.
 • Maak een 1e Gratis afspraak met een Hypotheekadviseur van Hypadvies.nl, Op die manier is een misstap te voorkomen en wordt direct duidelijk wat je maximale hypotheek is (tijdens dit gesprek ontvang je ook een koop certificaat).
 • Daarna weet je of je je Droom huis kunt kopen, en kun je met voorsprong de woningmarkt op.

 • Huis kopen: maak een eerste berekening

  Heb je een huis op het oog dat je dolgraag wilt kopen? Bereken dan eerst of je het huis daadwerkelijk kunt betalen. Het is zonde als je een bod uitbrengt, maar je dit moet intrekken omdat het financieel niet haalbaar is. De hoogte van je maximale hypotheek is afhankelijk van meerdere factoren. De koopprijs van de woning speelt een rol, evenals het inkomen van jou en/of je partner, eventuele schulden of leningen én of je alimentatie betaalt aan je ex-partner en kinderen.

  Bereken zelf of je een huis kunt betalen

  Een huis kopen en zeker weten of een huis te betalen is? Maak slim gebruik van de berekentool op de website. Vul de gevraagde gegevens in en krijg een indicatie van je maximale hypotheek. Uiteraard zie je ook wat ongeveer je maandlasten worden bij het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek. Let op: bij een huis kopen moet je altijd eigen geld inbrengen.

  Wat is de meerwaarde van onafhankelijk hypotheekadvies?

  Wil je honderd procent zekerheid over een huis betalen? Kies dan voor onafhankelijk hypotheekadvies door een gecertificeerde professional. Dit is interessant omwille van diverse redenen:

  - Een adviseur houdt altijd rekening met je persoonlijke situatie en stemt daar het hypotheekadvies op af.
  - Je ontvangt uitleg over de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en extra financieringsruimte voor het nemen van duurzaamheidsmaatregelen in je nieuwe huis.
  - Een onafhankelijk advieskantoor is niet gebonden aan een bepaalde geldverstrekker en gaat altijd op zoek naar de scherpste hypotheekrente en beste voorwaarden.

  Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

  Je droomhuis kopen en financieren? Maak het jezelf gemakkelijk en maak een afspraak met een ervaren hypotheekadviseur. Op die manier heb je altijd zekerheid over je maximale hypotheek en kom je niet voor verrassingen te staan. Kom langs op kantoor of plan telefonisch een afspraak in. Videobellen behoort eveneens tot de mogelijkheden!

  Vestigingen van Hypadvies.nl

  Of liever online een intake gesprek met een Hypotheekadvies via de Webcam

  Afspraak voor Webcamadvies 
Reactie plaatsen