vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Investeren in klein of groot vastgoed met een Vastgoed Hypotheek

Commercieel beleggen in vastgoed, want het levert u veelal een aantrekkelijk rendement op. Zowel investeren in klein en groot vastgoed behoort tot de mogelijkheden. Wil jij je geld investeren en ga je voor zekerheid? Dan is commerciële verhuur een interessante optie. Vóór je hiermee aan de slag gaat, doe je er goed aan je te verdiepen in de zogenaamde vastgoed hypotheek, de voorwaarden en mogelijkheden voor beleggen in commerciële panden. Bij Hypadvies denken we graag met je mee en daarom werken we dit onderwerp graag verder uit in dit blogartikel.

Waarom je investeert in onroerend goed

Spaargeld levert al lang niet meer het gewenste rendement op. Toch is het prettig om extra inkomsten te genereren met het geld dat je verdient of hebt gespaard. Beleggen wordt steeds populairder, maar veel mensen zijn bang voor aandelen. Onroerend goed is wat dat betreft een betere keuze. Je hebt meer zekerheid en bovendien een aantrekkelijk rendement op dat wat je verhuurt. Vooral in de grote steden is het momenteel gunstig om woningen of panden te verhuren aan derden. Voor iedereen die graag wil beleggen in onroerend goed is er de vastgoed hypotheek. Hiermee wordt het voor jou mogelijk om tegen aantrekkelijk voorwaarden een aankoop te financieren en een interessant rendement te behalen op je investering.

Waarom een vastgoed hypotheek?

Deze hypotheekvorm is ideaal voor kleine en grote beleggers met zakelijke doeleinden. Denk hierin bijvoorbeeld aan commercieel verhuur van woningen. De zakelijke hypotheek is er voor zowel personen als bedrijven. Met de zakelijke financiering wordt het mogelijk om een of meerdere woningen te kopen en deze vervolgens te verhuren aan derden. Deze ga je aan als privé persoon of bedrijf en heeft vrijwel geen invloed op het verkrijgen van een hypotheek op een eigen woning. Dit maakt het dus zeker aantrekkelijk voor jou om je verder te verdiepen in de mogelijkheden van een vastgoed hypotheek.

Wat zijn de voorwaarden van een zakelijke hypotheek?

In vastgoed beleggen klinkt natuurlijk aantrekkelijk, maar er zitten uiteraard ook voorwaarden en regels aan verbonden. Om niets over het hoofd te zien, zetten wij de belangrijkste zaken voor je op een rij:

 • - Je eigen minimale inbreng bedraagt 15 procent.
 • - Financiering is mogelijk tot maximaal 85 procent van de marktwaarde.
 • - Je hoeft tot slechts 75 procent van de waarde af te lossen.
 • - Waar voorheen een inkomenseis gold van 45.000 per jaar, is dit nu niet meer het geval. Dus ook met een lager jaarinkomen kun je beleggen in commercieel vastgoed.

Wat levert een vastgoed hypotheek jou op?

Wil je een extra bron van inkomsten genereren voor jezelf of je bedrijf? Dan is in vastgoed beleggen een slimme keuze. Het levert je bovendien nog meer voordelen op:

 • - Dankzij verhuur van commerciële panden ben je verzekerd van een continue stroom van inkomsten.
 • - Je ontvangt periodiek rente op je investering.
 • - Op de lange termijn kun je een woning of pand verkopen met winst.
 • - Het is de ideale methode voor personen en bedrijven om een zakelijke beleggingsportefeuille op te bouwen.
 • - Vaak kun je een bepaald percentage per jaar boetevrij aflossen.

Neem contact op met Hypadvies voor een hypotheekgesprek

Wil je in vastgoed beleggen en je hierover gaat laten informeren en adviseren? Bij Hypadvies hebben we veel ervaring in het verstrekken van particuliere en zakelijke hypotheken. Bovendien is het prettig om te weten wat je bij ons kunt verwachten als je kiest voor deze hypotheekvorm. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek omtrent onze mogelijkheden en financieringsvormen. Bel of mail direct voor een afspraak bij ons op kantoor.

 • Vastgoedadvisering

 • Vastgoedfinanciering

 • Lease

 • Bedrijfsfinancieringen

 • Krediet

 • Overname Financieringen

 • Privé en zakelijke Hypotheken

 • Factoring

 • Privé en zakelijke Verzekeringen

Vastgoedhypoheek

Maak een afspraak voor een Vastgoedhypotheek

Ontdek de mogelijkheden van een vastgoedhypotheek via Hypadvies.nl: Een vastgoedhypotheek, in de volksmond ook wel een investeringshypotheek genoemd, is een speciaal soort zakelijke financiering die zich richt op de aankoop van commercieel onroerend goed voor de verhuur. Deze vorm van hypotheek is fundamenteel anders dan de traditionele woon- of bedrijfshypotheek omdat het specifiek bedoeld is voor beleggingsobjecten.

Beleggers kiezen vaak voor vastgoed vanwege de potentieel stabiele en groeiende waarde, wat het een solide keuze maakt voor vermogensopbouw en als een bijdrage aan het pensioen. De inkomsten uit verhuur zijn doorgaans stabiel en worden gezien als minder volatiel in vergelijking met beleggingen zoals aandelen, waardoor het een aantrekkelijk alternatief is voor diversificatie van uw beleggingsportefeuille. Commercieel vastgoed bezitten heeft bovendien financiële voordelen, zoals fiscale aftrekposten voor rente en onderhoudskosten, en de mogelijkheid tot afschrijving van de waardevermeerdering van het pand.

Het realiseren van winst uit vastgoedbeleggingen kan zowel op korte als op lange termijn een feit zijn. Hoewel in dit korte overzicht niet alle details worden besproken, biedt Hypadvies.nl uitgebreidere informatie en deskundig advies over verhuurhypotheken en de voordelen ervan voor uw beleggingsstrategie.

Hypotheek voor Vastgoed

Afspraak via webcam of op kantoor

Vastgoed gesprek via webcam