Bedrijfshypotheek

Een Hypotheek voor een Bedrijfspand of Financiering nodig voor het Bedrijf. 

Hypotheek op een Bedrijfspand:

Een hypotheek aanvragen voor een bedrijfspand, hiervoor hebben wij een andere financiering aanvraag dan een reguliere bank.

Maak een afspraak voor een intake gesprek. No cure No pay.


Financiering voor het Bedrijf:

Dit kan zijn voor een nog te starten bedrijf (uiteraard met een goed plan). Maar het kan ook zijn dat er groei in het bedrijf zit? Maar dit nu te langzaam gaat omdat er te weinig middelen zijn om die groei goed aan te pakken. Ook hiervoor geld wij kijken hiernaar en werken met een aantal partijen samen die anders werken dan de Bank.


Hypotheek of Financiering voor de Zaak:

 • Intake gesprek vrijblijvend.
 • No cure No pay

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. We informeren je uitgebreid over alle kansen en Mogelijkheden.


Bedrijfshypotheek: nieuw bedrijfspand, extra vestiging of verbouwing

Ben jij op zoek naar een bedrijfshypotheek? Een hypotheek om in een bedrijfspand of commercieel vastgoed te investeren? De bedrijfshypotheek van Hypadvies is een betrouwbare, zakelijke lening waarmee je jouw plannen realiseert.

Kies voor een betrouwbare bedrijfshypotheek van Hypadvies en maak kennis met de oplossing voor uw vraag. Een gloednieuw bedrijfspand, nieuwe vestiging erbij of grote verbouwing op de planning staan? Kies een bedrijfshypotheek.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan bij ons. Op deze manier maken wij kennis met elkaar en ontdekken we samen al jouw mogelijkheden tot een bedrijfshypotheek.

Op deze pagina worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Wat is een bedrijfshypotheek?
 • Voor wie is een bedrijfs hypotheek geschikt?
 • 7 redenen waarom je voor een bedrijfs hypotheek bij Hypadvies kiest
 • Contactgegevens
 • Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfshypotheek?

Het aantal ondernemers dat kiest om vastgoed te kopen, is nog steeds aan het groeien. Het gaat in dit geval om een bedrijfspand waar de onderneming gevestigd is. Een bedrijfshypotheek is een zakelijke lening die afgestemd is op de koop of verbouwing van jouw bedrijfspand.

De bedrijfsvormen die vaak aanspraak maken op een bedrijfshypotheek van Hypadvies zijn:

* Eenmanszaak

* Maatschap

* Vennootschap onder firma

* Commanditaire vennootschap

* Besloten vennootschap

Wij gaan graag met jou in gesprek over een bedrijfshypotheek. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over al jouw kansen en mogelijkheden. Zo profiteer jij van diverse regelingen. Neem contact op met 073 - 689 86 08 en wij helpen je verder.

zakelijke hypotheek


Voor wie is een bedrijfs hypotheek geschikt?

Een bedrijfs hypotheek is een hypotheek voor mensen die willen investeren in een bedrijfspand of andersoortig commercieel vastgoed. In de voorbereiding - en gedurende het traject - kom je voor een aantal belangrijke vraagstukken te staan. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen? Mooi. Neem dan contact met ons op:

 • Waar let ik op als ik een bedrijfshypotheek wil afsluiten?
 • Ik ben sinds kort van plan mijn bedrijfspand te verbouwen. Kan ik daar een hypotheek voor afsluiten bij Hypadvies?
 • Kan ik met mijn rechtsvorm ook een bedrijfshypotheek krijgen?
 • Kan ik samen met een adviseur mijn bedrijfshypotheek berekenen?

De ervaren adviseurs van Hypadvies ondersteunen en adviseren je bij het maken van de juiste keuzes. Hierbij wordt er nauwkeurig gekeken naar jouw huidige financiële situatie, maar ook naar de toekomstplannen. Samen zorgen we ervoor dat je profiteert van alle regelingen die er zijn. Dit alles op betrouwbare en degelijke wijze. 

hypotheekadvies zakelijk


7 redenen waarom je voor een bedrijfs hypotheek bij Hypadvies kiest

Natuurlijk. Bij Hypadvies beschikken wij over jarenlange ervaring en gaan wij dagelijks aan de slag met de bedrijf hypotheek. Naast deze voordelen zijn er nog meer belangrijke zaken die voor onze klanten van belang zijn:

1. Tarieven

Hypotheekadvies voor een bedrijf hypotheek is bij Hypadvies zeer scherp geprijsd. Een speciale bedrijfshypotheek nodig? 

2. No cure, no pay

Een prettig fenomeen. Een bedrijfshypotheek afsluiten bij Hypadvies zorgt dat je niet direct met kosten wordt opgezadeld. Is het zo dat er geen oplossing gevonden is voor jou? Dan verschijnt er ook geen rekening. Overzichtelijk en duidelijk!

3. Persoonlijk contact

Onze vriendelijke hypotheekadviseurs zijn te allen tijde op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo profiteer jij van fijne regelingen. Het is een volledig pakket: van kosteloos kennismakingsgesprek tot het tekenen voor de hypotheek.

4. Bereikbaarheid

Omdat wij over verschillende vestigingen in Nederland beschikken, zitten wij altijd bij je in de buurt. Onze deuren staan wagenwijd open. Zo kan je altijd langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

5. Onafhankelijk advies

Bij Hypadvies zijn wij volledig onafhankelijk en dit geeft een prettig gevoel. Zowel bij onze klanten, als bij de hypotheekadviseurs. Zo ontvang jij advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur die geen financiële producten van zichzelf probeert te verkopen.

6. Alles onder één dak

Het is een bijzonder fijn gevoel om alle facetten van een bedrijfshypotheek aan te bieden. Hypotheken, verzekeringen en makelaardij… Wij hebben alle specialismen in huis!

7. Veel specialismen

De diverse specialistische stromingen (van hypotheken tot verzekeringen) vragen logischerwijs om specialisten. Het gros van de bedrijven zeggen een stapje verder te gaan voor jou, maar bij Hypadvies gaan wij nog verder dan dat. Stap gerust eens bij ons binnen.


Hypadvies

Industrieweg 3-s

5262 GJ Vught

073 - 689 86 08

info@hypadvies.nl

www.hypadvies.nl

Wij beschikken ook over een vestiging in Schijndel, Tilburg, Zaltbommel, Boxtel, Den Bosch, Tiel, Woerden en Sint-Michielsgestel.


Veelgestelde vragen


Kan ik ook online mijn bedrijfshypotheek berekenen bij jullie?

Nee. Een bedrijfshypotheek berekenen is mogelijk in samenwerking met onze hypotheekadviseurs. Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypadvies en bel 073 - 689 86 08.

Ik heb gezocht op ‘hypotheek bedrijf’ en ‘hypotheek ondernemer’ en kwam bij jullie terecht. Wat kunnen jullie mij hierover vertellen?

Wij worden zeer regelmatig gevonden op ‘hypotheek bedrijf’ en ‘hypotheek ondernemer’. Wij adviseren je om contact op te nemen met onze ervaren specialisten. Je krijgt direct antwoord dat volledig is afgestemd op jouw situatie.