De ZZP'er en de Hypotheek: een Liefdesverhaal met Hobbels
18 juli 2023 

De ZZP'er en de Hypotheek: een Liefdesverhaal met Hobbels

In ons kikkerlandje, waar klompen en kaas tot het verleden behoren en zelfstandig ondernemerschap de toekomst is, zijn we gezegend met meer dan een miljoen zzp'ers. Ondanks hun groot aantal, blijft de droom van het eigen huis bezitten voor velen een uitdaging. De wegen naar een hypotheek zijn net zo kronkelig als de grachten van Amsterdam, maar gelukkig komt Hypadvies.nl te hulp!

Een Zelfstandige's Gids voor Hypotheek Jagen

Als zzp’er snak je naar je eigen stekkie. Deze tips zijn je hulpmiddelen om de hypotheek jungle te overleven:

  • Zwaai niet met je machete alleen. Neem een hypotheekadviseur aan boord.
  • Doe wat toekomstvoorspelling. Kijk in je glazen bol en maak een prognose voor de komende jaren.
  • Zorg dat je je rugzak gevuld hebt met eigen middelen.
  • Verzekeringen zijn je overlevingspakket. Zorg dat je gedekt bent voor arbeidsongeschiktheid en overlijden.
  • Wees voorbereid. Vergeet niet je documenten (KvK-inschrijving, jaarcijfers etc.) mee te nemen naar het gesprek bij Hypadvies.nl

Maak een afspraak bij 1 van onze vestigingen

Hypotheek voor Zzp

Betalen als een Koning, Lenen als een Vagabond

Flexibiliteit is het toverwoord voor de zzp’er, maar bij een hypotheek lijkt het eerder op een vloek. Je kunt de huur betalen alsof je geld aan een boom groeit, maar de deur naar hypotheekland lijkt dichtgetimmerd. Maar er is hoop!

Hoe Bereken je je Hypotheek als ZZP'er?

Hypotheekverstrekkers zetten hun telraam aan het werk door een gemiddelde te nemen van je netto-inkomen over de afgelopen drie jaar. Deze financiële wiskunde leidt tot de maximale hypotheek die ze je gunnen.

Hypadvies.nl - Welkom Bij de Droomverwezenlijkers

Laat je bijstaan door een hypotheekadviseur. Maak een afspraak, laat de koffie maar komen!

Financiële Goocheltrucs voor de ZZP'er

Nog niet zo lang zzp’er? Ook geen probleem! We nemen de cijfers van de gebroken boekjaren mee en voilà, we hebben je toets inkomen. Het rekenvoorbeeld toont hoe deze financiële goocheltruc werkt.

De Groentjes in ZZP-Land en de Hypotheek

Net begonnen als zzp’er? Geen zorgen, ook voor jou kan een hypotheek werkelijkheid worden. Je hebt een onafhankelijk vastgesteld toets inkomen nodig en een inkomensverklaring.

Maak een afspraak bij 1 van onze vestigingen

Hypadvies.nl Wij gaan verder:

Bijzondere Hypotheekkennis

Hypadvies.nl heeft zich gespecialiseerd in het helpen van zzp'ers om een hypotheek te krijgen. We kennen de ins en outs van deze specifieke situatie als geen ander. We begrijpen de complexiteit en de unieke uitdagingen die zzp'ers tegenkomen en ze hebben de expertise om je door dit doolhof te leiden.

Maatwerkadvies

Bij Hypadvies.nl zijn we geen fans van one-size-fits-all adviezen. We nemen de tijd om jou, je onderneming en je ambities te leren kennen. Hierdoor kunnen we adviezen op maat geven, die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen.

Transparantie

Hypadvies.nl gelooft in volledige openheid van zaken. We leggen alles uit in heldere en begrijpelijke taal, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. We informeren je over de verschillende opties, leggen uit wat de voor- en nadelen zijn en helpen je een weloverwogen beslissing te nemen.

Continu Ondersteuning

Hypadvies.nl is er niet alleen voor dat ene hypotheekgesprek. We zijn een partner op de lange termijn. Of je nu vragen hebt over je huidige hypotheek, een tweede hypotheek wilt nemen of je hypotheek wilt oversluiten, Hypadvies.nl staat altijd voor je klaar. Met Hypadvies.nl kies je voor continuïteit en betrouwbaarheid.

hypotheek afspraak

Maak een afspraak in onze online agenda's van 1 van de vestigingen

Over de schrijver
Mede-eigenaar van Hypadvies.nl | franchisenemer bij De Hypotheekshop | Mede-eigenaar DKVLverzekeringen.nl
Reactie plaatsen