Nieuw de Hypotheekshop in Schijndel
14 maart 2018 

Nieuw de Hypotheekshop in Schijndel

Persoonlijk en op maat hypotheekadvies in Schijndel

Wat uw persoonlijke situatie ook is, in de meeste gevallen is er een goede en passende hypotheek nodig om uw nieuwe paleisje daadwerkelijk te kunnen bekostigen. Gaat u zelf op zoek in de wirwar van aanbieders dan kan het erg lastig zijn om de meest gunstige hypotheek te verkrijgen. Dat is dan ook precies de reden dat de Hypotheekshop klaar staat om u te ontvangen voor hypotheekadvies in Schijndel.

Waar kan de Hypotheekshop in Schijndel bij helpen?

Geheel zelfstandig op zoek gaan naar een hypotheek vraagt niet alleen ontzettend veel tijd, maar levert ook vaak niet de beste opties op. Als u zelf niet volledig op de hoogte bent van de geldende regels en voorwaarden is het moeilijk om de hypotheek te vinden die het beste bij uw situatie past. De adviseurs van de Hypotheekshop voorzien u graag van het beste hypotheekadvies in Schijndel en staan klaar om u te helpen bij het gehele proces rondom uw nieuwe hypotheek. Uiteraard nemen we hierbij een volledig onafhankelijke positie in. In tegenstelling tot hypotheekadviseurs die voor een bank werken kunnen de hypotheekadviseurs van de Hypotheekshop in Schijndel u zonder belangenverstrengeling leiden naar de hypotheek die het beste voor u geschikt is. We leggen de opties van meer dan 35 banken naast elkaar voor een goede vergelijking en komen zo tot de beste keuze voor uw situatie.

Een hypotheek is er ook voor de ondernemer en ZZP’er

Voor een zelfstandig ondernemer en ZZP’er is het vaak lastig om een hypotheek te krijgen. Hypotheekverstrekkers willen er verzekerd van zijn dat u ook in de toekomst voldoende inkomsten hebt om deze lening voor uw woning te kunnen terugbetalen. In sommige gevallen achten ze het risico te groot, maar vaak is dat helemaal niet nodig. Komt u bij ons langs voor hypotheekadvies in Schijndel dan kunnen we ook u in de meeste gevallen optimaal helpen. We hebben een ruime ervaring en goede contacten met diverse hypotheekverstrekkers die juist wel open staan voor ZZP’ers en ondernemers en vinden dus ook voor u een goede en betaalbare hypotheek. Neem hiervoor uw bedrijfsadministratie mee naar ons gesprek, zodat we alle benodigde informatie overzichtelijk klaar hebben liggen voor de vergelijking. Het proces van de aanvraag kan vervolgens direct in werking worden gezet.

Gelijk een afspraak maken bij de Hypotheekshop in Schijndel

Is het ook voor u tijd om op zoek te gaan naar uw eerste hypotheek of om een vervolgstap te nemen op de huizenmarkt? Dan kan u niet zonder goed hypotheekadvies in Schijndel. Maak hiervoor vandaag nog een afspraak per telefoon, email of via onze website. Met onze ruime openingstijden is er altijd een moment te vinden dat u het beste past.


Over de schrijver
Mede-eigenaar van Hypadvies.nl | franchisenemer bij De Hypotheekshop | Mede-eigenaar DKVLverzekeringen.nl
Reactie plaatsen