Een Huis kopen? Ga goed voorbereid op pad en heb meer kans van slagen.
24 oktober 2018 

Een Huis kopen? Ga goed voorbereid op pad en heb meer kans van slagen.

Sta je op het punt om een huis te kopen en doe je dit graag op slimme wijze? Zorg dan dat je goed voorbereid op pad gaat. Je wilt geen miskoop doen en bovendien is het belangrijk om de woningmarkt nauwlettend in de gaten te houden. Vandaag de dag moet je zo snel reageren dat je niet altijd een weloverwogen beslissing maakt. Een huis is echter wel een huis en geen pak melk. Een goede voorbereiding is dus het halve werk. Dit bereik je onder meer door het inwinnen van deskundig hypotheekadvies én door het inschakelen van een aankoopmakelaar. Waarom is dat zo?

De meerwaarde van deskundig hypotheekadvies

Je koopt graag een woning die past binnen je budget en mogelijkheden. Wat dat betreft is advies uiterst belangrijk. Wat zijn nog meer redenen waarom je kiest voor hypotheekadvies?

– Hypadvies verzekert je van een onafhankelijke vergelijking en dus kies je een hypotheekvorm die perfect aansluit op jouw situatie.
– Een foutje is snel gemaakt, zeker als je niet thuis bent in deze materie. Met een financieel adviseur is dit eenvoudig te voorkomen.
– Bij het zelf berekenen van een hypotheek, komen er altijd zaken om de hoek kijken waar je zelf niet aan hebt gedacht. Advies op maat helpt dit soort vervelende situaties te voorkomen.

Bij Hypadvies ben je altijd welkom voor een passend en deskundig advies omtrent de financiering van een koopwoning.

Waarom je juist nu kiest voor een aankoopmakelaar

Het is een slimme zet om een aankoopmakelaar in te schakelen tijdens je zoektocht naar een woning:

– Zonder makelaar vis je vaak achter het net of je betaalt al snel de hoofdprijs.
– Zoekers worden door Hypadvies aangemeld bij de bekende makelaars. Dit betekent dat je snel op de hoogte bent van een woning die in de verkoop gaat, nog vóór deze op Funda verschijnt.
– Een makelaar heeft inzicht in de markt en onderhandelt voor jou als koper.
– Met een aankoopmakelaar ga je voor de beste prijs en voorkom je dat je een huis koopt met gebreken.

Maak een afspraak met Hypadvies

Wil je dolgraag een Huis kopen die past binnen je budget? Zorg dan dat je een afspraak inplant bij ons kantoor. Bij Hypadvies denken we graag met je mee en voorzien we jou tegen een aantrekkelijke prijs van professioneel hypotheekadvies. Bij Hypadvies verzeker jij jezelf van onafhankelijk advies en dus is kwaliteit te allen tijde gegarandeerd. Wij gaan altijd op zoek naar een hypotheekvorm die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Kortom, bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak. Wij ondersteunen je graag in je zoektocht naar een passende droomwoning.

info@hypadvies.nl

Over de schrijver
Mede-eigenaar van Hypadvies.nl | franchisenemer bij De Hypotheekshop | Mede-eigenaar DKVLverzekeringen.nl
Reactie plaatsen