Huis kopen in Gorinchem, wat zijn mijn mogelijkheden en hoe lang duurt een Hypotheekaanvraag?
09 augustus 2019 

Huis kopen in Gorinchem, wat zijn mijn mogelijkheden en hoe lang duurt een Hypotheekaanvraag?

De Hypotheekadviseurs van Hypadvies Gorinchem vertellen:

Gorinchem is een stad in de provincie Zuid-Holland en beschikt over een historisch stadscentrum met als trekpleister de Oude Markt. De stad is niet alleen interessant voor een dagje uit, maar ook een perfecte plek om te wonen. Zoek je een koopwoning in Gorinchem en loop je met vragen, bijvoorbeeld: hoe lang duurt een hypotheek aanvraag? Of twijfel je of een koopwoning interessant is voor jou en wat je maximaal kan lenen? Laat je dan adviseren door een van de Hypadvies hypotheekadviseurs in Gorinchem. De huizenmarkt in Gorinchem kennen wij op ons duimpje en we begeleiden je graag succesvol in je zoektocht naar de juiste koopwoning.

Huis kopen in Gorinchem als starter met de Startershypotheek

De Startershypotheek is er specifiek wanneer je voor het eerst een huis koopt. Je kiest uit een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek. Bij de eerste hypotheekvorm dalen op de lange termijn je netto maandlasten vanwege een afnemende hypotheekschuld. Bij een annuïteitenhypotheek stijgen je netto maandlasten omdat het aflossingsbedrag omhoog gaat. Welke hypotheekvorm het beste bij je past, is geheel afhankelijk van je financiële situatie. Laat je daarin adviseren door een ervaren hypotheekadviseur van Hypadvies in Gorinchem en ontdek wat er zoal mogelijk is met lokale subsidies, regelingen of een eventuele schenking van je ouders.

Hypotheek voor de ondernemer in Gorinchem

Niet alleen voor starters zijn er mogelijkheden om een huis te kopen in Gorinchem. Ook voor ondernemers is het mogelijk een droomwoning te financieren. Met een hypotheek voor de ondernemer zit je safe en kies je voor een acceptabel risico. Dit geldt overigens ook voor de ZZP hypotheek. We berekenen je maximale hypotheek aan de hand van je jaarcijfers en inkomensverklaringen. Er zijn al mogelijkheden als je slechts één jaar zelfstandig bent, dus stap zeker ons kantoor binnen voor een gratis oriëntatiegesprek.

Hoe lang duurt een hypotheek aanvraag?

Hoe lang duurt een hypotheek aanvraag? Het is een vraag die veel mensen stellen als ze bij ons binnenstappen. De duur van een hypotheekaanvraag ligt gemiddeld tussen de één en zes weken. Dit is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie, maar ook de keuze voor een bepaalde hypotheekverstrekker. Uiteraard begeleiden we jou zo goed mogelijk en doen we er als hypotheekadviseurs in Gorinchem alles aan het proces te bespoedigen.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseurs in Gorinchem

Hoe jouw financiële situatie er ook uitziet en wat je wensen omtrent een koopwoning ook zijn, je komt alleen verder door advies op maat door een financieel adviseur. Hypadvies is hét adres in Gorinchem in je zoektocht naar een betaalbare en passende woning. Zowel voor starters, oversluiters en ondernemers zijn er mogelijkheden om een woning te financieren of hypotheek over te sluiten. Stap bij ons binnen voor een vrijblijvende kennismaking of plan een afspraak in via e-mail of telefoon.

Over de schrijver
Mede-eigenaar van Hypadvies.nl | franchisenemer bij De Hypotheekshop | Mede-eigenaar DKVLverzekeringen.nl
Reactie plaatsen