Hypotheek voor huis in Den Bosch

Hypotheek team Den BoschHypotheek voor huis in Den Bosch

 

Verhuurmakelaar Patrick van Laarhoven

Hypotheek in Den Bosch

Bent u een starter op de woningmarkt, als ondernemer op zoek naar een hypotheek of wilt u een hypotheek oversluiten? Bij Hypadvies in de regio Den Bosch bent u aan het juiste adres. Wij bieden u onafhankelijk advies over alles wat met het vinden en afsluiten van een hypotheek gepaard gaat. Zo bent u altijd verzekerd van de scherpste lening, die aansluit op uw financiële situatie en wensen.
Heeft u bijvoorbeeld een huis op het oog, maar heeft u geen idee of dat financieel haalbaar is? U kunt alvast beginnen met het berekenen van de maximale hypotheek die u met uw inkomen kunt krijgen. Aan de hand van dit eerste inzicht, kunt u vervolgens een vrijblijvende afspraak met plannen met een adviseur in de regio Den Bosch. Daarbij geldt altijd: no cure, no pay.

Advies tijden (op afspraak)

Ma& Wo:    09:00-21:00

Di-Do& Vr : 09:00- 17:30

Za:               09:00-13:00

Onafhankelijk Hypotheek afsluiten in Den Bosch

Het afsluiten van een hypotheek houdt in dat u een jarenlange lening aangaat. Het gaat om een fors bedrag, waarop dan ook met kleine verschillen in percentages flink kan worden bespaard. Daarom is het bij het afsluiten van een hypotheek in Den Bosch verstandig om altijd eerst goed te vergelijken. Hypadvies doet dat voor u, omdat we onafhankelijk zijn.
We vergelijken de opties bij meer dan 40 verschillende banken. Zo weten we zeker dat de beste hypotheek in uw situatie kan worden gevonden. Dat is een verschil met hypotheekadviseurs die voor een bank werken. Daarbij kan sprake zijn van belangenverstrengeling, waardoor u niet het scherpste aanbod voorgeschoteld krijgt. Met een looptijd van soms wel tientallen jaren, kan dat heel veel geld schelen.
Verschillende soorten Hypotheek in Den Bosch
Hypotheken zijn er in vele soorten en maten. Uiteraard begint dat met de startershypotheek, voor kopers die op zoek zijn naar een eerste woning. Steeds populairder bij Hypadvies in Den Bosch is de hypotheek voor zzp’ers/ondernemers. Omdat steeds meer mensen voor zichzelf aan de slag gaan, is het krijgen van een lening voor zzp’ers steeds eenvoudiger. Daar komt echter nog steeds heel wat bij kijken en Hypadvies helpt daarbij.
Heeft u al een hypotheek, maar moet u die – bijvoorbeeld vanwege een echtscheiding – herfinancieren? Ook dat is mogelijk. Goed advies van een expert is hierbij erg belangrijk, want een echtscheiding is financieel complexer dan de aankoop van een eerste huis. Dat heeft onder meer te maken met bijkomende emoties, waardoor het maken van onderlinge afspraken lastiger is. Onze adviseur helpt u hierbij, van begin tot eind.


GRATIS INTAKEGESPREK

Hypotheek vraag Den Bosch

Wat kost het afsluiten van een Hypotheek?

Als u een langdurige lening afsluit voor een woning in Den Bosch of omstreken, is het vaak onduidelijk hoeveel geld u kwijt bent aan advies en bemiddeling. Hypadvies houdt daar niet van en hanteert om die reden met heldere prijsafspraken. Advies voor starters kost bijvoorbeeld 1495 euro. Dat bedrag is fiscaal aftrekbaar. Voor doorstromers rekenen wij 2495 euro.

Hierbij kunnen wij u tevens adviseren op het gebied van verzekeringen. Bij het afsluiten van een hypotheek rondom Den Bosch, kunt u namelijk meerdere verzekeringen kiezen. Daarbij moet u denken aan een overlijdensrisicoverzekering of een woonlastenverzekering. Ook kunnen wij voor u een bankgarantie regelen. De kosten hiervoor zijn 350 euro.

Hypotheek Den Bosch

Meer informatie over een Hypotheek in Den Bosch

Het afsluiten van een hypotheek moet goed voelen, zowel voor u als voor ons. U wilt bijvoorbeeld niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Binnen ons uitgebreide team beschikken we over experts met diverse specialisaties, zodat uw hypotheek op ieder vlak goed dichtgetimmerd is. Wij kijken namelijk verder dan alleen de scherpste rente.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs door te bellen naar 073-6898608. Mailen kan natuurlijk ook: info@hypadvies.nl. 

Hypotheek voor huis in Den Bosch