Hypotheekadviseur in Tilburg

Hypotheekadviseur in Tilburg

Een huis kopen in Tilburg? Kom eerst langs bij de hypotheekadviseur in Tilburg!


Wanneer u op zoek gaat naar een prachtige nieuwe woning in Tilburg komen er vast en zeker allerlei gedachten bij u op. Van welk type huis u houdt en hoe u het wilt gaan inrichten zijn zaken die u waarschijnlijk direct kunt uitleggen. Toch is het ook goed, en zelfs erg verstandig, om ook te letten op de financiële kant van een nieuw huis kopen in Tilburg. Dan is het Samen met u bespreken we de invloed van uw koopwoning op uw financiële situatie. Uiteraard opereren we volledig onafhankelijk, zodat we u altijd een eerlijk advies omtrent uw hypotheek kunnen verstrekken. Natuurlijk wilt u nooit meer uitgeven dan nodig is voor uw nieuwe woning. Daarom maken we voor u een optimale vergelijking tussen ruim 35 banken, zodat we altijd de meest geschikte optie voor uw situatie kunnen vinden.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg

Er bestaan meerdere soorten hypotheekadviseurs. Een deel van hen is werkzaam voor een bank, die tevens de hypotheekverstrekker is. Het zal u beslist niet verbazen dat dergelijke hypotheekadviseurs met name de diensten van hun eigen werkgever zullen aanprijzen. Voor u betekent dit echter lang niet altijd de beste hypotheek. Om deze reden raden we u aan om te kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur zoals de Hypotheekshop Tilburg. Deze is niet in dienst van een hypotheekverstrekker, maar werkt geheel onafhankelijk. Op deze manier kan hij betere en meer neutrale keuzes maken als het gaat om goede voorwaarden en financiële verplichtingen van de hypotheek. Concreet houdt dit voor u in dat een onafhankelijke hypotheekadviseur u altijd helpt zoeken naar de meest voordelige en best passende hypotheek en hypotheekverstrekker voor uw persoonlijke situatie.

 

De hypotheekadviseur in Tilburg: ook voor ZZP’ers!

 

Het verkrijgen van een hypotheek is voor veel ZZP’ers en andere zelfstandige ondernemers vaak erg lastig. Uw inkomsten kunnen erg wisselend zijn en zijn soms zelfs niet gegarandeerd. Hypotheekverstrekkers staan dan ook niet altijd te springen om deze doelgroep te bedienen. Als u zelf echter een ZZP’er of ondernemer bent, wilt u op een gegeven moment toch een huis kopen en in de meeste gevallen is een hypotheek hierbij broodnodig. Uw hypotheekadviseur in Tilburg kan u hierbij helpen. Wij hebben namelijk goede contacten met verschillende hypotheekverstrekkers waar u als ZZP’er of ondernemer wel terecht kunt. In de meeste gevallen is een hypotheek al mogelijk na 1 jaar van succesvol ondernemen. Neem hiervoor uw financiële administratie mee en vervolgens gaan we aan de slag met uw aanvraag.

Kom langs bij de hypotheekadviseur in Tilburg

 

Of u nu in loondienst bent of als ZZP’er of andersoortige zelfstandige ondernemer werkzaam bent, de adviseurs van de Hypotheekshop Tilburg staan voor u klaar. We helpen u graag met het vinden van de meest ideale hypotheek voor uw persoonlijke situatie. Maak hier een afspraak.

 


Reactie plaatsen