Bedrijfshypotheek

  • Vastgoed advisering
  • Vastgoed Financiering
  • Lease
  • Bedrijfsfinancieringen
  • Krediet
  • Overname Financieringen
  • PrivĂ© en zakelijke Hypotheken
  • Factoring
  • PrivĂ© en zakelijke Verzekeringen

Hypotheek voor vastgoed

Hypotheekadvies

Ondernemers Hypotheek

Veel Ondernemers stellen ons de vraag waarom duurt een aanvraag voor een Ondernemershypotheek nu langer dan wanneer ik in loondienst ben?

Hypotheekadvies

ZZP Hypotheek

Ontdek onze online calculator. Ontvang nu een gratis kennismakingsgesprek. Profiteer van onze kennis en de speciale regelingen.

zakelijkefinanciering

Bedrijfsfinanciering

Zakelijke hypotheek voor een bedrijfspand of een Financiering nodig? maak een afspraak voor een kennismaking.

Zakelijke financiering

Hypotheek voor vastgoed

Vastgoed Hypotheek

Vastgoed aankopen als grote of beginnende belegger, wij nemen u alle zorgen uit handen. We beginnen met de Financiering maar wij kunnen ook de aankoop en evt verhuur uit handen nemen.

Dit gaat van een Studentenhuis tot een groot project.

Hypotheekadvies

Verhuur Hypotheek

Hiervoor gelden andere regels dan bij een huis waar jezelf in gaat wonen. Denk daarbij ook aan de verzekeringen en vergeet de verschillende belastingen niet. Koop je een appartement? Dan heb je ook nog eens toestemming nodig van de Vereniging Van Eigenaren (VvE) voor je mag verhuren. Laat ons je hierin begeleiden wij bieden:

Zakelijke Hypotheek

Ben je op zoek naar financiering voor je bedrijf? Dan is een zakelijke hypotheek misschien wel de oplossing die je zoekt!

Een zakelijke hypotheek is een lening die speciaal is ontworpen voor bedrijven die onroerend goed willen kopen of herfinancieren.

Met een zakelijke hypotheek kun je geld lenen om bijvoorbeeld een kantoor, winkel, magazijn of ander soort bedrijfspand te kopen. Het mooie van een zakelijke hypotheek is dat je vaak meer geld kunt lenen dan met een persoonlijke lening, omdat het onroerend goed als onderpand fungeert. Daarnaast zijn de rentetarieven vaak lager dan bij andere zakelijke leningen.

Het proces van het aanvragen van een zakelijke hypotheek kan soms wat ingewikkelder zijn dan het aanvragen van een persoonlijke lening, maar gelukkig zijn er veel experts die je kunnen helpen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij een hypotheekadviseur of bij een bank die gespecialiseerd is in zakelijke leningen.

Of je nu een start-up bent die op zoek is naar je eerste bedrijfsruimte, of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar financiering voor een uitbreiding, een zakelijke hypotheek kan een geweldige oplossing zijn. Neem de tijd om je opties te onderzoeken en laat je adviseren door professionals. Succes met het vinden van de financiering die jouw bedrijf nodig heeft!

Zakelijke Hypotheken Verzekeringen en Financieringen