Zustertuinen in berkel-enschot

Zustertuinen: vind jouw droomwoning in Koningsoord

Koningsoord is het nieuwe en sfeervolle dorpshart van Berkel-Enschot. Dit nieuwbouwproject heeft karakter en laat zich daarbij inspireren door een rijke historie. Op deze bijzondere locatie, pal naast een klooster, verrijzen allerlei soorten woningen. Tussenwoningen, vrijstaande huizen, appartementen en nog veel meer. Zustertuinen is een van jouw laatste kansen om zo’n nieuwbouwhuis te bemachtigen. Kom daarom langs bij ons hypotheekadvies kantoor in Berkel-Enschot. Want bij Hypadvies vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om te wonen in deze bijzondere nieuwbouwwijk.

Wat is kenmerkend voor de woningen in Zustertuinen?

Zustertuinen brengt historie en nieuwbouw op een unieke wijze bij elkaar. Rust en reuring, samen maar toch geborgen, in dit stukje Koningsoord kan het allemaal! Want in tegenstelling tot andere woningen in de buurt, worden de huizen hier gebouwd in stijl van de jaren 30. Er is veel ruimte en groen en de tuinen zijn zo opgezet dat je gemakkelijk met elkaar een praatje maakt. Heb je altijd al willen wonen in een kindvriendelijke wijk waarbij oog is voor elkaar en de natuur? Schrijf je in als belangstellende en weet wat je maximaal kunt lenen om je aankoop te financieren.

Afspraak maken

Hoe ziet het woningaanbod er uit?

De 37 woningen in 3 verschillende typen zien er charmant uit en bieden plaats aan een diverse doelgroep. Het aanbod ziet er als volgt uit: 4 hoekwoningen, 9 rijwoningen, 2 vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 14 comfortwoningen met terras aan een binnentuin. Kortom: gezinnen met kinderen, singles, samenwonenden en senioren kunnen hier prima samen wonen. Een goede reden om uit te zoeken welke woning het beste past bij je inkomen en wie kan je daar nu beter in adviseren dan Hypadvies? Wij gaan samen met jou aan de slag om een passende hypotheek te regelen.

Koningsoord: een fantastische plek om te wonen

Berkel-Enschot en in het bijzonder Koningsoord beschikt over alle ingrediënten om prettig en comfortabel te wonen. Zo heeft het een fantastisch winkelcentrum met leuke winkels en diverse horecazaken. Verder vind je er ook een bibliotheek, huisarts en apotheek. Bovendien ben je snel in Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Droom jij ervan op deze bijzondere locatie te wonen en wil je hier op de juiste wijze vorm aan geven? Dan breng je een bezoek aan ons hypotheekadvies kantoor in Berkel-Enschot. Ons advieskantoor is recent geopend en wij ontvangen je daarom graag voor een vrijblijvende en gratis kennismaking.

Neem contact op met ons hypotheekadvies kantoor in Berkel-Enschot

Wil jij er zeker van zijn dat je hypotheek goed geregeld wordt en wil je om die reden weten of je een koopwoning in Zustertuinen kunt financieren? Dan is het de moeite waard om bij Hypadvies een afspraak in te plannen. De kosten van het eerste adviesgesprek nemen wij voor onze rekening. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat je maximale leencapaciteit is en of je bijvoorbeeld in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie. Plan daarom zo snel mogelijk een afspraak in met een van onze hypotheekadviseurs.

Afspraak maken

Over de schrijver
Mede-eigenaar van Hypadvies.nl | franchisenemer bij De Hypotheekshop | Mede-eigenaar DKVLverzekeringen.nl
Reactie plaatsen