HUIS VERBOUWEN? OVERWEEG EEN HYPOTHEEK VOOR JE VERBOUWING
03 augustus 2023 

HUIS VERBOUWEN? OVERWEEG EEN HYPOTHEEK VOOR JE VERBOUWING


Het idee van een verbouwing plaagt je al een tijdje. Misschien smacht je badkamer naar een upgrade, heeft je keuken een opfrisbeurt nodig of droom je van een dakkapel voor extra ruimte (en misschien een sterrenkijker voor op heldere nachten). Maar hoe financier je dat? Je hypotheek kan de redder in nood zijn! Een hypotheek voor je verbouwing, ook wel een verbouwingshypotheek, biedt de mogelijkheid om met lage hypotheekrente en gunstige voorwaarden geld te lenen voor het verbouwen van je huis.

Huis verbouwen en je Hypotheek berekenen

Wil je weten hoeveel hypotheek jij kunt krijgen voor je verbouwing? Het berekenen van een verbouwingshypotheek kan een uitdaging zijn als je het zelf probeert. Het is een beetje zoals proberen je eigen haar te knippen - het is beter om het aan een professional over te laten. Een financieel adviseur kan je hierbij helpen, zodat je precies weet wat je verbouwingshypotheek kan zijn en wat je maandelijkse lasten zullen zijn. En natuurlijk, net zoals een goed stuk taart, is het eerste gesprek volledig vrijblijvend én gratis.

Plan een gratis hypotheekscan in bij 1 van onze vestigingen

Verbouwen en je Hypotheek

Een verbouwingshypotheek is geen specifieke hypotheekvorm, maar een benaming voor een hypotheek die je afsluit met als doel je verbouwing te financieren. Stel je voor: Je neemt een tweede hypotheek bovenop je huidige hypotheek, waarmee je de kosten van je verbouwing kunt verspreiden over de looptijd van de hypotheek. Dat klinkt net zo comfortabel als je nieuwe keuken met de kookeiland zou kunnen zijn, toch?

Hoe sluit ik een Hypotheek voor een verbouwing aan mijn Huis?

Of je een verbouwingshypotheek kunt afsluiten, is afhankelijk van verschillende factoren zoals de waarde van je huis, de grootte van je lopende hypotheek en je inkomen. Het is een beetje zoals het bestellen van die eerder genoemde taart - je moet eerst zorgen dat je genoeg geld hebt. Je kunt maximaal 100% van je woningwaarde lenen, of zelfs 106% als je de extra 6% gebruikt voor duurzaamheidsmaatregelen, zoals zonnepanelen of nieuwe isolatie.

Plan een afspraak in

Bij Hypadvies.nl gaan we verder waar anderen stoppen. Dat is precies waarom je zou moeten overwegen om je hypotheek bij ons te verhogen. Hier zijn vier sterke redenen:

  1. Verbouw je droomhuis: Het verbouwen van je huis kan een flinke onderneming zijn, zowel financieel als praktisch. Bij Hypadvies.nl, helpen we je niet alleen met het verhogen van je hypotheek om je droomverbouwing te financieren, maar gaan we ook verder door je te begeleiden tijdens het gehele proces.
  2. Verduurzaming: Wij geloven dat het verduurzamen van je huis een belangrijke stap is naar een betere toekomst. Wij gaan verder dan andere hypotheekadviseurs door niet alleen je hypotheek te verhogen voor deze verbouwing, maar ook door je te adviseren over de beste duurzame opties voor jouw situatie.
  3. Persoonlijke service: Bij Hypadvies.nl geloven we dat elk hypotheekadvies persoonlijk moet zijn. We nemen de tijd om jou en je financiële situatie te leren kennen, en we stoppen niet tot we de beste oplossing voor jou hebben gevonden.
  4. Gedegen financieel advies: Verhogen van je hypotheek is geen kleine beslissing. Daarom gaan we bij Hypadvies.nl verder om je te voorzien van gedegen financieel advies. We kijken naar je huidige en toekomstige financiële situatie, je levensstijl en je doelen om je te helpen de juiste beslissing te nemen.

Bij Hypadvies.nl, zijn we er voor jou. Wij gaan verder waar anderen stoppen.

Plan een afspraak voor een Hypotheekscan in

Over de schrijver
Mede-eigenaar van Hypadvies.nl | franchisenemer bij De Hypotheekshop | Mede-eigenaar DKVLverzekeringen.nl
Reactie plaatsen